Τζώνη Καλημέρης:»Το τέλος μου στον Alpha ήταν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία!»

Tι λέει για τον Δημήτρη Κοντομηνά;

Ο Τζώνη Καλημέρης μίλησε στo «People» της εφημερίδας Πρώτο θέμα και την Δέσποινα για την διακοπή της συνεργασίας του με τον Alpha.

Μετά την συνεργασία σας με τον Alpha μεσολάβησε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που απείχατε από την τηλεόραση. Γιατί αποχωρήσατε τη στιγμή που το κανάλι σημείωνε με την δική σας παρουσία μία πολύ ανοδική πορεία;

Εκείνο το απότομο τέλος ήταν για μένα μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Κάτι το ανεξήγητο… Είχαμε καταφέρει να φέρουμε τον Alpha σχεδόν στην πρώτη θέση μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κι έχω την εντύπωση ότι και η ιδιοκτησία του καναλιού θυμάται με νοσταλγία εκείνη την περίοδο. Συγκαταλέγω την εποχή του Alpha στις μεγάλες μου επαγγελματικές μου επιτυχίες παρότι τερματίστηκε άδοξα. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια.

Τι δεν πήγε καλά;

Αυτά είναι θέματα που αφορούσαν προσωπικά στον Δημήτρη Κοντομηνά. Εμείς δεν γνωρίζαμε τις λεπτομέρειες. Ακούγαμε διάφορα, αλλά τα περισσότερα ήταν κουτσομπολιά και όχι η αλήθεια. Εκείνος κρατούσε το καρπούζι, εκείνος και το μαχαίρι.

Διαβάστε ακόμα

Τέλης και Σίμος αναλαμβάνουν την ΕΡΤ – Με ειδικά καθήκοντα ο Καλημέρης

O Tζώνη Καλημέρης νέος πρόεδρος στην ΕΡΤ!

Ο Τζώνυ Καλημέρης μιλάει για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

Τζώνυ Καλημέρης: «Η θεραπεία ήταν δύσκολη»

Δήλωση ΦΩΤΙΑ του Τζώνη Καλημέρη: Δεν θα έπαιρνα Μπεκατώρου – Λιάγκα

Τζώνη Καλημέρης: «Η ΕΡΤ οδηγείται στην καταστροφή»