Τζώνυ Καλημέρης: «Η θεραπεία ήταν δύσκολη»

Διαβάστε: Τι λέει για την κρίση στην τηλεόραση

Θα υπάρξουν συνενώσεις καναλιών;

«Η τηλεόραση πρέπει να επανεφευρεθεί. Ο μόνος τρόπο να συντηρηθεί κάποιο επίπεδο προγράμματος είναι να περιοριστεί ο αριθμός των καναλιών. Αλλιώς, θα έχουμε μικρούς σταθμούς που δεν θα προσφέρουν τίποτα».

Ελένη Μενεγάκη

«Είναι η αρτιότερη επαγγελματίας που ξέρω και η εξυπνότερη επαγγελματίας της τηλεόρασης. Σίγουρα θα προσαρμοστεί».

Πρωινή ζώνη

Ο Χρήστος Φερεντίνος δεν έχει τεσταριστεί ακόμα στο πρωινό, αλλά ούτε και ο Λιάγκας είχε. Για την Χρηστίδου η προσαρμογή θα είναι εύκολη. Ο Χρήστος θα δυσκολευτεί να βρει τους ρυθμούς ενός καθημερινού πρωινού.

Ρούλα Κορομηλά

«Η Ρούλα μπορεί να είναι μπροστά από την κάμερα. Πρέπει όμως να προσαρμόσει αυτά που κάνει στην ηλικία της και την ιστορία της»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Έθεσε πρόωρα τέλος στην καριέρα του ως παρουσιαστής πρωινής εκπομπής, γιατί έχει την εξυπνάδα και τη γνώση να ακροβατεί σε ποικίλη θεματολογία. Το ταξιδιωτικό πρόγραμμα είναι ωραίο για αυτόν που το κάνει, πιθανώς και γι’ αυτόν που θα το δουν, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια»!

Άλλαξε η ζωή του μετά το πρόβλημα υγείας;

«Καθόλου. Δεν πέρασα κάτι το οποίο απείλησε τη ζωή μου. Η θεραπεία ήταν δύσκολη. Πήγα στην Αμερική και κάθισα πολύ καιρό. Το είδος του λεμφώματος που είχα, όμως, δεν έκανε μετάσταση. Περισσότερο σαν διακοπές αντιμετώπισα το διάστημα στη Νέα Υόρκη, παρά σαν αρρώστια. Αυτό το θέμα ξεκίνησε το 2002. Δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Ήταν ταλαιπωρία, γιατί για πολύ καιρό «τραβιόμουν» με θεραπείες, αλλά δεν με επηρέασε με την έννοια ‘Ωπ! Τελειώσαμε’!».

Διαβάστε ακόμα:

Καλημέρης: «Η ΕΡΤ οδηγείται στην καταστροφή»!