Τζώνη Καλημέρης: «Η εκπομπή του Μουτσινά πέρασε αδιάφορα»

«Νομίζω πως η Ναταλία Γερμανού...»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σχόλια του Τζώνη Καλημέρη στην εφημερίδα REAL και την Πολυξένη Καραμίχα, για πρόσωπα της τηλεόρασης που συζητήθηκαν πολύ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Γιατί πιστεύετε πως δεν πήγε καλά το «Νικ Ο' Κλοκ» με τον Νίκο Μουτσινά;

Η εκπομπή του Νίκου θα έλεγα πώς πέρασε αδιάφορα, γιατί τα νούμερά της ήταν στον μέσο όρο του σταθμού. Δεν απέτυχε από αυτή την άποψη. Νομίζω πως ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις όταν κάτι δεν μας ξετρελαίνει. Νομίζω πως ήταν λανθασμένο το concept, το στήσιμο, πιθανώς ήταν λανθασμένη και η ώρα. Πιστεύω πως κάποια πράγματα από αυτά που προσπαθούσε να αλλάξει ο Νίκος δεν του ταίριαζαν και ο ίδιος άλλαξε πολλές φορές γνώμη για κάποια από αυτά. Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Ο Νίκος είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος, ένα πολυεργαλείο, που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Πιστεύω πως στο μέλλον θα είναι πιο σαφείς οι προθέσεις του σε αυτό που έχει να κάνει. ήταν μια καλή περίοδος εκπαίδευσης για τον ίδιο. Να τσεκάρει τι μπορεί, τι πρέπει, τι θα ήθελε να ξανακάνει, να το χωνέψει και να το κάνει δικό του. Το έχω δηλώσει και δημόσια πως εκτιμώ το ταλέντο του.

Θα τον έχετε μαζί σας και του χρόνου;

Πιστεύω πως ναι.

Η Ναταλία Γερμανού έπρεπε να φύγει από το «Μες Στην Καλή Χαρά»;

Νομίζω πως ναι. Της το είχα πει σε άσχετο χρόνο, πέρυσι, πως πρέπει να κάνει prime time. Να κάνει κάτι που της πηγαίνει. Κάνει επιτυχία πια, ενώ στην αρχή ψαχνόταν και είναι λογικό. Τώρα έχει βρει το ρυθμό της, τη χημεία, το υλικό της.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Τη θεωρείτε καλή ή υπερτιμημένη παρουσιάστρια;

Η Ζέτα είναι πάρα πολύ καλή. Θεωρώ πως συνδυάζει πολλά στοιχεία που είναι απαραίτητα για να είναι κάποιος καλός στη δουλειά του. Έχει χιούμορ, αυτοσαρκάζεται, είναι όμορφη, γρήγορη, έχει βρει τις ανάσες της. Φέτος μου λένε πως δουλεύει χωρίς οτοκιού, που κατά τη γνώμη μου την περιόριζε πολύ, ενώ τώρα είναι ελεύθερη να λειτουργήσει.

Διαβάστε ακόμα:

«Πήγαινα στα δοκιμαστικά και με κόβανε γιατί ήμουν κακή»!

Τα σχόλια του Τζώνη Καλημέρη για την εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης