«Πήγαινα στα δοκιμαστικά και με κόβανε γιατί ήμουν κακή»!

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια εξομολογείται...

Η Ναταλία Γερμανού μιλάει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τον Κώστα Μπουρούση και μεταξύ άλλων περιγράφει πώς κατάφερε να ξεφύγει από τη σκιά του ονόματος του πατέρα της…

«Ο αγαπημένος μου Τζώνη Καλημέρης γελάει ακόμη… Με είχε κόψει από πάρα πολλά δοκιμαστικά του MEGA. Κι όταν πήγαινα να ζητήσω τον λόγο, μου έλεγε: «Ναταλία, είσαι κακή. Δεν τα ‘λεγες». Κλαψούριζα, ήμουν πολύ στενοχωρημένη. Πήγαινα στα δοκιμαστικά και με κόβανε γιατί ήμουν κακή. Είναι τόσο απλό. Περάσανε τα χρόνια, ήρθε το Mega Star, που ήταν ένα πολύ εύκολο πραγματάκι, το έκανα, ψήθηκα, ψήθηκα, ψήθηκα και μετά ήρθε το Fame Story, που ήταν η πρώτη φορά που παρουσίασα εκπομπή. Και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, αν δεν ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος να σώσει την κατάσταση με τις ίντριγκες, με την Άσπα και όλα αυτά, δεν θα πήγαινε καλά η εκπομπή. Ο Ανδρέας το έσωσε το καράβι, όχι η Ναταλία Γερμανού. Άρα, καλά μου πήγαν τα πράγματα, αλλά χρειάστηκα πολύ χρόνο για να σταθώ στα πόδια μου και να πω ότι τώρα θεωρώ τον εαυτό μου καλή παρουσιάστρια».

Σε ποια χρονική στιγμή το τοποθετείτε;

«Νομίζω ότι στο «Ραντεβού στα τυφλά», στον ALPHA, άρχισα να βρίσκω το χιούμορ και την άνεση, αλλά το σχολείο ήταν το «Μες στην καλή χαρά». Αυτά τα πέντε χρόνια με την οκτάωρη ζωντανή εκπομπή ήταν το απόλυτο σχολείο. Εκεί γίνεσαι παρουσιάστρια».

Διαβάστε ακόμα:

Πλήρης μεταστροφή Γερμανού για Σπυροπούλου: «Έχει τη μαγκιά, τη χαριτωμενιά να διεκδικεί χρόνο»!