Πλήρης μεταστροφή Γερμανού για Σπυροπούλου: «Έχει τη μαγκιά, τη χαριτωμενιά να διεκδικεί χρόνο»!

Δείτε τι δηλώνει η Ναταλία για την Κωνσταντίνα - Τι αποκάλυψε ο Θέμης Γεωργαντάς για τη συνάντησή τους; - Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη

«Την ίδια μέρα μου έστειλαν και οι δύο μήνυμα «Θα πάμε το Σάββατο να φάμε, θες να έρθεις»;», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς αναφερόμενος στην περιβόητη συνάντηση για φαγητό που έγινε πριν από μερικές ημέρες μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. 

Τόνοι μελάνι χύθηκαν στο παρελθόν για την κόντρα των δύο γυναικών, αλλά από ότι φαίνεται… «Τώρα έχουν η μία για την άλλη την καλύτερη γνώμη. Η Οσία Γερμανού!», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα Σταμάτη πρόσθεσε με …γλύκα: «Λόγω ηλικίας είναι Αγία όμως»!

Αφορμή για τα παραπάνω σχόλια είναι η νέα δήλωση της Ναταλίας Γερμανού που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 

«Με την Κωνσταντίνα δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Δεν ήμασταν φίλες, αλλά συνεργαστήκαμε πολύ καλά. Συνεργαστήκαμε ήσυχα, χωρίς εντάσεις. Που σημαίνει ότι δεν είχαμε κανένα λόγο να μην μπορούμε ένα χρόνο μετά το τέλος της συνεργασίας μας να μπορούμε να πάμε να φάμε. Κωλοτούμπα θα ήταν αν εγώ είχα βγει και είχα βρίσει την Κωνσταντίνα και μετά ξαφνικά έβγαινα και έτρωγα μαζί της. Η εκπομπή δεν έχει δύο παρουσιάστριες, έχει τέσσερις παρουσιαστές. Τώρα, αν η Κωνσταντίνα έχει τη μαγκιά, τη χαριτωμενιά να διεκδικεί χρόνο, να μπορεί να μιλάει, να είναι περισσότερο από τους άλλους, αυτό δεν είναι πρόβλημα της Κωνσταντίνας ή του τηλεθεατή. Δεν πιστεύω ότι αν πεταχτεί να μιλήσει  ο Παύλος ή αν πεταχτεί να μιλήσει η Κατερίνα, η Κωνσταντίνα θα πει «σιωπή»!».

//www.youtube.com/embed/aps5128cAZs

Διαβάστε ακόμα:

Ο Θέμης Γεωργαντάς για τη συνάντηση Γερμανού – Σπυροπούλου