Τζένη Μπαλατσινού: Κατέθεσε εξώδικο εναντίον του Δημήτρη Παπανώτα

Τι ζητά η παρουσιάστρια;

Το 'πε και το 'κανε η Τζένη Μπαλατσινού αφού ήδη όπως ανέφερε ο Άκης Καβατζίκης στο Πρωινό, απεστάλη το εξώδικο της από χθες στον Δημήτρη Παπανώτα για τη μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους και τα όσα ειπώθηκαν.

«Έγινε ένα εξώδικο το οποίο πρέπει μάλλον να εστάλη χθες το απόγευμα στον Δημήτρη Παπανώτα στο οποίο απαριθμεί ότι την χαρακτήρισε ως γυναίκα μειωμένης νοημοσύνης, ότι της αρέσουν οι άνδρες που δέρνουν γυναίκες, ότι είναι ματαιόδοξη και μανιώδης καταναλώτρια, ότι είναι τεκνατζού, ότι παντρεύτηκε τον πρώην σύζυγο της, τον Πέτρο Κωστόπουλο από καθαρή υστεροβουλία, ότι έχει οικονομική ιδιοτέλεια καθώς ψάχνει άνδρες που διαθέτουν χοντρό πορτοφόλι. Για όλα αυτά, σας καλώ να πάψετε να εκφράζεστε με τρόπο προσβλητικό και απαξιωτικό για την προσωπικότητα μου και σας ενημερώνω ότι σε περίπτωση που η υβριστική αυτή τακτική σας συνεχιστεί το λόγο δεν θα έχουν πλέον τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά τα ελληνικά δικαστήρια. Παρόλο που όπως σημειώνει ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει ήδη τη δικαστική οδό, αλλά θα συνεκτιμήσει τα γεγονότα και τη στάση» ανέφερε ο Άκης Καβατζίκης.

Για το γεγονός ότι η Τζένη Μπαλατσινού επιθυμεί να λύσουν έτσι τις διαφορές τους μίλησε και ο Γιώργος Λιάγκας αναφέροντας μάλιστα και ένα περιστατικό που μπορεί να έχει παίξει κατά τη γνώμη του ρόλο σε αυτή τη διαμάχη:
«Θεωρώ ότι η στάση της Μπαλατσινού είναι πολύ σωστή, θεωρώ ότι μεταξύ ανθρώπων της τηλεόρασης είναι λάθος να λένε ότι θα λυθούν οι διαφορές τους στα δικαστήρια. Θέλω να πω και κάτι άλλο, έμαθα και πως έχει υπάρξει η κόντρα με την οικογένεια Μπαλατσινού Κωστόπουλου. Κάποια στιγμή ο Κωστόπουλος είχε πάρει τον Περρή. Ο Περρής κάποια στιγμή έφυγε και πήγε σε άλλο ραδιόφωνο και πήρε ο Κωστόπουλος τον Παπανώτα. Τον κράτησε τρεις μήνες μόνο. Ξαναγύρισε πίσω ο Περρής και έδιωξε τον Παπανώτα. Άρα λοιπόν ο Παπανώτας μπορεί και να το κρατάει μανιάτικο του Κωστόπουλου επειδή «τον έφαγε» μέσα σε τρεις μήνες.»