Το «Τσαντίρι» οδήγησε στην …ακυβερνησία τα υπόλοιπα κανάλια

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης του χθεσινού prime time

To «Τσαντίρι» άνοιξε και αυτή την Τρίτη και η προσέλευση ήταν μεγάλη, τόσο μέσα στο στούντιο, όσο και μπροστά από τις οθόνες. Η Ελένη Γερασιμίδου και η Χρύσα Ρώπα στάθηκαν στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου και μαζί τους και το τηλεοπτικό κοινό. Το δυνατό χαρτί του MEGA, «Η ζωή της άλλης», αλλά και η τουρκική σειρά «Έρωτας και Τιμωρία» προέβαλλαν την αντίστασή τους, ενώ μετά τις 23:00 οι Ράδιο Αρβύλα προσπάθησαν να επαναφέρουν τους τηλεθεατές στη δική τους συχνότητα. Τα κατάφεραν όμως;

Με 40,4% ο Λάκης εκτοξεύθηκε στην κορυφή, αφήνοντας πίσω τη «Ζωή της Άλλης» με 28,7% και το «Έρωτας και Τιμωρία» με 21,3%. Την ίδια ώρα, δηλαδή στο διάστημα 21:00 – 23:00, τα υπόλοιπα κανάλια περιορίστηκαν σε μονοψήφια νούμερα. Όσον αφορά στην παρέα των «Αρβύλα» που βγήκε στον αέρα μετά τις 23:00, συγκέντρωσε υψηλά ποσοστά, 30,6% στο γενικό μέσο όρο.

Όσον αφορά στο νεανικό κοινό, έδειξε φανερά την προτίμησή του στον Λάκη, σε ποσοστό που έφτασε την δεύτερη ώρα της εκπομπής ακόμα και στο 54,9%! Οι σειρές του MEGA κινήθηκαν την ίδια ώρα κάτω από το 20%.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λάκης έχασε την Ανθούλα, όμως βρήκε…

Ο Λάκης δεν έχει πια κοντά του την Ανθούλα

Το δράμα του …θείο Κώστα στο τσαντίρι

Αλ Τσαντίρι: Ο Σκαραβαίος πάει μετανάστης

Πρεμιέρα του λάκη με τσιφτετέλια και καρφιά!