Πρεμιέρα του Λάκη με τσιφτετέλι και καρφιά!

Δείτε απόσπασμα από την έναρξη

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην έναρξη η γνωστή γιαπωνέζικη διασκευή του «Σήκω χόρεψε κουκλι μου» και ο Γιώργος Παπανδρέου…

«Που είχαμε μείνει κυρία μου που σας είχα αφήσει; Είχαμε μείνει εκεί που ο Γιώργος θα έσωζε την χώρα και σαν σήμερα θα βγαίναμε στις αγορές τις παγκόσμιες και δεν μπορούμε να βγούμε στις δικές μας εδώ … τις εγκόσμιες. Και θέλει λέει  να εξαντήσει την τετραετία. Θέλει να εξαντλησει την τετραετία ή να μας εξαντλήσει στην τετραετία. Γιατί τότε μπορώ να τον διαβεβαιώσω ότι μας έχει εξαντλήσει στη διετία.

Όπως εξήγησε όταν μπόρεσε να πάρει μία ανάσα και να καλησπερίσει ττο κοινό το σκηνικό ήταν έτσι όπως το άφησαν την άνοιξη όταν έφυγαν και το καινούριο θα το δούμε στην επόμενη εκπομπή.

«Όσο πιο βαθιά πέφτει στο πηγάδι η διάθεσή σας τόσο πιο μακρύ χέρι θέλει η σάτιρα για να σας πιάσει! Έχοντας να πολεμήσουμε κι όλα τα εγκάθετα ΕΣΡ τα οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο να φιμώσουν την σάτιρα κι όχι μόνο αυτοί, και πιο ψηλά ιστάμενοι. Πολυ ψηλά ιστάμενοι μαθαίνω πήγανε, παραπονεθήκαμε και ζητούσανε και απαιτούσανε… Στην άκρη θα τα βάλω όλα αυτά γιατί τα ζύγησα και είναι μικρά. Εγώ είχα την απόλυτη ανάγκη να είμαι εδώ για να αποχαιρετήσω τον Γιώργο…» είπε ο Λάκης πετώντας τα καρφιά του.

Δείτε απόσπασμα από την έναρξη:

Δείτε μερικά από τα καλύτερα απόσπασματα:

Διαβάστε ακόμα:

Λαζόπουλος: Κάνω τρεις συναντήσεις το χρόνο με τους Γερμανούς – Βαριέμαι να μιλάω αγγλικά πολύ ώρα

Πρόστιμο 80.000 ευρώ στο «Τσαντίρι»!

Σε γαλλική ταινία Λάκης Λαζόπουλος – Ντέμης Ρούσσος

Ο Λάκης υποσχέθηκε «Τσαντίρι» από τον Οκτώβριο, αλλά… – Δείτε ότι συνέβη στην τελευταία εκπομπή