Το νέο τουρκικό σίριαλ απέναντι από το Μπρούσκο – Ποιας σειράς η τηλεθέαση καταποντίστηκε;

Μπρούσκο ή Κρυμμένες Αλήθειες προτίμησε το τηλεοπτικό κοινό; Τι τηλεθέαση σημείωσαν τα κεντρικά δελτία MEGA και ΑΝΤ1; Δείτε τι έδειξαν οι μετρήσεις...

Το κενό που άφησε πίσω της φεύγοντας η Fatmagul ήταν μεγάλο για την τηλεθέαση του MEGA, τόσο στο διάστημα 19:00 – 20:00 όσο και στο κεντρικό δελτίο που ακολουθεί. Μία ακόμα επανάληψη του Πενήντα – Πενήντα δεν έφτασε για να σώσει την κατάσταση. Η ελληνοκυπριακή σειρά Μπρούσκο που έχει τοποθετήσει απέναντι ο ΑΝΤ1 από την αρχή της σεζόν, πήρε επιτέλους την ανάσα που ήθελε για να βρεθεί στην πρώτη θέση, ανάσα που πέρασε και στις ειδήσεις του καναλιού που έπιασαν ξανά κορυφή μετά από πολύ καιρό.

Μη έχοντας άλλη λύση, το MEGA επέσπευσε την πρεμιέρα της νέας τουρκικής σειράς Κρυμμένες Αλήθειες στην ώρα της Fatmagul. Χθες, Τετάρτη, προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του σίριαλ και σήμερα ήρθε το ραβασάκι της Nielsen. Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής και ποιος σημείωσε ακόμα και μονοψήφιες επιδόσεις;

Το κανάλι της Μεσογείων κατέγραψε ιστορικό χαμηλό στην απογευματινή του ζώνη. Ακόμα και οι επαναλήψεις του καλοκαιριού δεν είχαν βρεθεί σε τόσο δεινή θέση. Για πρώτη φορά βλέπουμε το MEGA να πέφτει σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης πριν το κεντρικό του δελτίο. Το πρώτο επεισόδιο από τις Κρυμμένες Αλήθειες το διάστημα 19:00 – 20:00 σημείωσε 10,4% στο σύνολο και 9,4% στο δυναμικό κοινό.

Μάλιστα, μεταξύ 19:15 και 19:30 η τηλεθέαση για το MEGA έπεσε στο 8,6%, πίσω από όλα τα κανάλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα η τουρκική σειρά του STAR Προδοσία, οι ειδήσεις του ALPHA και η εκπομπή ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ευαγγελάτο κινούνταν σταθερά πολύ πιο πάνω από το 10%.

Όσο για τον ΑΝΤ1, το Μπρούσκο μέθυσε το τηλεοπτικό κοινό που ήπιε μαζί του σε ποσοστό 27,4% στο σύνολο και 31% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά φαίνεται πως έχει πάρει πλέον το δρόμο της αρπάζοντας με φόρα τη σκυτάλη της πρωτιάς και δημιουργώντας ισχυρούς πονκεφάλους στο MEGA.

Άμεσα επηρεάστηκε η τηλεθέαση και των κεντρικών δελτίων που ακολούθησαν. Ο ΑΝΤ1 διατήρησε την πρωτιά των τελευταίων ημερών συγκεντρώνοντας 23,1% στο σύνολο και 22,1% στο δυναμικό. Από την άλλη το MEGA δεν ξεπέρασε το 18,2% στο σύνολο, ενώ στο δυναμικό έπεσε στο 11%. 

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης