Το νέο πρόγραμμα του MTV!

Μουσική, πολύ γέλιο, νέες συγκινήσεις, δράση, ατέλειωτη πλάκα, δυνατές αγάπες και σημαντικές επιστροφές, είναι όλα στο νέο πρόγραμμα του ελληνικού MTV.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

 
Το απόλυτο youth entertainment channel ξεκινάει τη νέα σεζόν πιο δυναμικό και φρέσκο από ποτέ. Με τις νέες θεματικές ζώνες να ορίζουν το νέο ύφος του καναλιού, πάντα με τη δύναμη της μουσικής και βέβαια με τις πιο updated εκπομπές που σε κρατάνε πάντα ενήμερο για το τι γίνεται στην πόλη, το MTV είναι εδώ και τη νέα σεζόν.
 
Enjoy your day more με τις καθημερινές ζώνες MTV Teen Club, MTV Early Prime, MTV Prime Zone και MTV Midnight Fun! Κάθε ώρα έχει τη ζώνη της. 
 
STAY TUNED – STAY HOT!
Στο νέο πρόγραμμα του MTV σε περιμένουν ανανεωμένες και απόλυτα καινούριες ελληνικές εκπομπές για να είσαι μέσα, στο τι παίζει around. MTV News με την Κατερίνα Τσάβαλου (με μουσική και showbiz updates από Ελλάδα και εξωτερικό), ΜΤV Your Noise Daily το interactive blog σου με όλα τα hot issues της επικαιρότητας και η νέα εκπομπή MTV City Life με τη Ναυσικά Λαλιώτη στην παρουσίαση της καθημερινής ατζέντας σου για ότι πιο ενδιαφέρον συμβαίνει στην Αθήνα. 
 
MTV TEEN CLUB – Μεσημέρια με feeling!
Τα μεσημέρια στο MTV είναι cool. H νέα σεζόν σε προσκαλεί να μπεις στην παρέα του πιο cool MTV Teen Club! Κάθε μέρα, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 12:00, ξεκινάει ο μαραθώνιος νεανικών σειρών. Paris Hilton My New BBF, The Hard Times of RJ Berger, My Life As Liz, Room Raiders, Parental Control και το αποκαλυπτικό When I was 17 σε διασκεδάζουν με νέες περιπέτειες, ασταμάτητα μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.
 
ΜΤV EARLY PRIME – Δράση με style…
Η MTV Early Prime ζώνη έρχεται στις 20:00! Η νέα εκρηκτική παραγωγή του MTV Mission Lydia. Όλα είναι δυνατά! με την Λυδία Παπαϊωάννου, τα καινούρια επεισόδια των  EveryDay Girls με την Μυρτώ Κάζη και Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, το απόλυτο «παχνιδιάρικο» Game On με τον Κωνσταντίνο Κουτσούμπα, καθώς και το full ανανεωμένο Movies & Stars με τον Γιώργο Σατσίδη και τους uber celebrity καλεσμένους του θα κάνουν τα βράδια σου ακόμα πιο λαμπερά.  
MTV PRIME – Κορυφή και μουσική!
Στο MTV PRIME της ημέρας στις 23:00 παρακολούθησε τα νέα επεισόδια των πιο πετυχημένων σειρών του MTV Akward, 16 & Pregnant και βέβαια το Jersey Shore με τη «φουσκωτή», θορυβώδη και άτακτη παρέα να αναστατώνει και να διασκεδάζει!
Αν στα παραπάνω προσθέσεις τις biggest συναυλίες του κόσμου στο MTV World Stage σε ταυτόχρονη πανευρωπαϊκή μετάδοση κάθε Παρασκευή και την πιο urban και groovy εκπομπή Yo! MTV Raps με όλους τους πρωταγωνιστές της ελληνικής hip hop σκηνής κάθε  Δευτέρα, καταλαβαίνεις γιατί στις 23.00 πιάνεις κορυφή στο MTV!
 
MTV MIDNIGHT FUN – Γέλιο, δράση, συγκίνηση όλα στο κόκκινο! 
Δώδεκα και ούτε ένα… χαμένο δευτερόλεπτο στο MTV! Γιατί το πρόγραμμα του MTV μεταμορφώνεται στο απόλυτο fun! Οι πιο απίθανες φάρσες του Άστον Κάτσερ σε ανυποψίαστους stars στο Punk’d, τα πιο απίθανα όνειρα να πραγματοποιούνται στην συγκινητική σειρά Made στη ζώνη Midnight Fun και τις Κυριακές  μόνο heavy metal, μόνο hard rock, μόνο MTV Headbangers Ball! Στις 2.00 η insomnia σου βρίσκει συντροφιά στη βραδινή version του Only Hits.
 
Κάθε μέρα ξεκινάει δυναμικά στο MTV με τα μεγαλύτερα μουσικά hits. Πρωινό ξύπνημα με τη ζώνη MTV Only Hits (06:00 με 09:00) και στη συνέχεια MTV Pure Local με τις τελευταίες ελληνικές επιτυχίες. Ακολουθούν τα MTV Official Tops από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι με τους απόλυτους music stars του σήμερα. Καθημερινά στις 18:00 το MTV παίζει μόνο αγαπημένη μουσική με νέες εκπλήξεις, αποκλειστικότητες και συγκλονιστικά μουσικά αφιερώματα. Τα MTV Official Charts US Top 20, UK Top 20, Euro Top 20, Dance Floor Chart αλλά και το ελληνικό top ΜΤV HitList Hellas όπως διαμορφώνεται από τους fans μέσω του site του MTV. 

Δείτε εδώ το promo για το νέο πρόγραμμα του MTV