Shaya και Mark Angelo θα μας εκπροσωπήσουν στα βραβεία του ΜΤV!

Στο...νήμα προσπέρασαν τα "Κόκκινα Χαλιά" που αναδείχθηκαν δεύτεροι στην ψηφοφορία του κοινού

Οι fans μίλησαν! Το MTV ανακοίνωσε ότι οι Mark F. Angelo και Shaya συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους στην Ελλάδα και κέρδισαν τον τίτλο BEST GREEK ACT για τα 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS.

Στη δεύτερη θέση και σε απόσταση αναπνοής, τερμάτισαν τα Κόκκινα Χαλιά.

Με παρουσιάστρια την πολυτάλαντη τραγουδίστρια και ηθοποιό Selena Gomez, η 18η ετήσια απονομή των MTV EMA θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο, την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου στις 22:00 από το Odyssey Arena του Belfast, μόνο στο MTV. Χορηγοί των 2011 MTV EMA είναι οι Dell, Replay, Hyundai και Swatch.

 

Από σήμερα, οι Mark F. Angelo και Shaya θα διαγωνιστούν με τους άλλους local νικητές των ευρωπαϊκών χωρών για τη μοναδική ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στην κατηγορία Best Worldwide Act, διάκριση που γιορτάζει την διαφορετικότητα αλλά και το εύρος της μουσικής παγκοσμίως. Το MTV παρουσιάζει και προτείνει ως υποψήφιους σε αυτή την κατηγορία τους πιο εκλεκτούς καλλιτέχνες από όλες τις γωνιές του κόσμου. Κατά την διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, οι fans θα μπορέσουν να ψηφίσουν για το αγαπημένο τους European Act στο www.mtvema.com.

Ο νικητής του ευρωπαϊκού τίτλου θα ανακοινωθεί την εβδομάδα 24 Οκτωβρίου και θα διαγωνιστεί με τους υποψηφίους από τη Λατινική Αμερική, Βόρεια Αμερική, Ασία και την Αφρική/Ινδία/Μέση Ανατολή. Οι πέντε αυτές regional υποψηφιότητες στη συνέχεια θα δώσουν μάχη για το βραβείο Best Worldwide Act και ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του show στο Belfast.

Ψηφίστε στο www.mtvema.com και συντονιστείτε live την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 22.00, για να παρακολουθήσετε το πιο φαντασμαγορικό μουσικό γεγονός της χρονιάς, τα 2011 MTV Europe Music Awards από το Belfast!

Σχετικά με τους Mark F. Angelo & Shaya

Τα πρώτα μουσικά βήματα του Mark F. Angelo έγιναν σε νεαρή ηλικία, καθώς φοίτησε σε μουσικό σχολείο. Σε ηλικία μόλις 22 χρόνων, απολαμβάνει τα πρώτα του 2 releases. Τον Ιούνιο του 2010 συνθέτει και κάνει την παραγωγή στο single «Far From Everything» με τη Shaya στα φωνητικά, μια από τις πιο πετυχημένες καλλιτεχνικές συνεργασίες της χρονιάς. Τον Ιούλιο του 2010 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του «Play.Pause.Stop.Rewind». H Shaya Hansen, μία από τις πιο αξιόλογες τραγουδίστριες στο χώρο της ελληνικής pop, ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας στο τηλεοπτικό show POP STARS και το girl-band Hi-5. Τον Ιανουάριο του 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, «Resurrection».

Σχετικά με τα 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS:

Η πολυτάλαντη Selena Gomez θα είναι η παρουσιάστρια των βραβείων 2011 MTV. Οι Lady Gaga, Bruno Mars, Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Jessie J, LMFAO, Snow Patrol και Jason Derulo θα εμφανιστούν ζωντανά στα 2011 MTV EMA, ενώ οι πρώτοι από τους παρουσιαστές βραβείων για τα 2011 MTV EMA είναι η Nicole «Snooki» Polizzi και η Jenni «JWOWW» Farley από το αγαπημένο «Jersey Shore» και η Ashley Rickards από τη νέα hot σειρά του MTV «Awkward». Τις ερχόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για περισσότερους performers & presenters. Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους EMA καλλιτέχνη στο www.mtvema.com. Η Lady Gaga κυριαρχεί με έξι υποψηφιότητες στα 2011 MTV Europe Music Awards καθώς την ακολουθούν οι Katy Perry και Bruno Mars με τέσσερις. Οι Adele, Justin Bieber και Thirty Seconds To Mars διεκδικούν βραβείο σε τρείς κατηγορίες ο καθένας. Οι Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyoncé, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa και Kings of Leon επίσης ξεχωρίζουν με τις υποψηφιότητες τους στα φετινά βραβεία EMA. Οι Richard Godfrey και Bruce Gilmer είναι Executive Producers στα 2011 MTV EMA. Για όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις των 2011 MTV EMA κάντε like στο EMA on Facebook και follow στο EMA Twitter. Για press kit επισκεφτείτε το press.mtvema.com.

Η 18Η ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ MTV EMA ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ODYSSEY ARENA ΤΟΥ BELFAST, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00 ΜΟΝΟ ΣΤΟ MTV

Πηγή: tralala.gr