Τηλεθέαση: Τυφώνας Μπεκατώρου σάρωσε Σπυροπούλου – Καραβάτου

Δεν έμεινε τίποτα όρθιο στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου - Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις

Η Μαρία Μπεκατώρου επέστρεψε στην πρωινή ζώνη και σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της! Αν και κρατάμε μια επιφύλαξη λόγω του ότι στην πρεμιέρα είναι μεγαλύτερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, η διαφορά που χωρίζει τον ΑΝΤ1 από τον Alpha και το Epsilon μοιάζει αγεφύρωτη.

Δείτε εδώ την πρεμιέρα της Μαρίας Μπεκατώρου στο Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ

Με πολύ άγχος, δάκρυα και σαρδάμ, η Μαρία δεν στέρησε από τους τηλεθεατές το γλυκό της χαμόγελο, το οποίο χρησιμοποιούσε ως όπλο για να σβήνει οτιδήποτε απρόοπτο συνέβαινε κατά τη διάρκεια της πρώτης εκπομπής. Και μπορεί η ίδια να έδωσε μόνο αυτό που υποσχέθηκε στο κοινό μια μέρα πριν μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά… ένα πρωινό όπως αυτά που ήδη γνωρίζουμε, η δυναμική που διατηρεί στην προτίμηση του κοινού, ωστόσο, δεν άφησε κανέναν περιθώριο ελπίδας στους αντιπάλους της.

Το «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» έπαιζε σαν να μην είχε αντίπαλο, ξεπέρασε το 30% -έφτασε σε τέταρτο το 39,7%- και καθήλωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Κατερίνα Καραβάτου σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης που ορισμένες στιγμές έπεσαν ακόμα και στο 3,1%!

Αναλυτικά η τηλεθέαση διαμορφώθηκε ως εξής:

Γενικό σύνολο
Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ – 28,8%
Σπίτι μου σπιτάκι μου – 5,7%
Στα καλά καθούμενα – 9,3%

Δυναμικό κοινό
Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ – 34,6%
Σπίτι μου σπιτάκι μου – 5,6%
Στα καλά καθούμενα – 8,5%

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε για τη συνέχεια. Θα καταφέρουν η Μαρία Μπεκατώρου και η ομάδα της να κρατήσουν τους τηλεθεατές στην παρέα τους, προσφέροντάς τους κάτι παραπάνω; Πώς θα αντιδράσει άραγε ο Alpha στα …παγωμένα ποσοστά που σημειώνει η πρωινή του ζώνη; 

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Δείτε όλα όσα είπε η Φαίη Σκορδά για το μέλλον της στον ΑΝΤ1