Τηλεθέαση: Πως ξεκίνησαν την εβδομάδα οι πρωινές εκπομπές;

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen για Γιώργο Λιάγκα και Μάρκο Σεφερλή;

Κανονικά στον αγώνα για την τηλεθέαση ρίχτηκαν χθες οι τηλεοπτικές εκπομπές με τους τηλεθεατές  να παραμένουν ίσως για λίγο ακόμα σε γιορτινή διάθεση και να επιλέγουν ως ένα βαθμό μια μικρή εκδρομή για να περάσουν την ημέρα τους, αντί να βλέπουν το χιόνι μέσα από τις τηλεοράσεις τους. Πώς διαμορφώθηκε η τηλεθέαση στις πρωινές εκπομπές;

Στα δύο αντίπαλα ψυχαγωγικά προγράμματα επαληθεύτηκε το σκηνικό που έχει στηθεί τις τελευταίες ημέρες με τον Γιώργο Λιάγκα να περνά μπροστά στο γενικό σύνολο και τον Μάρκο Σεφερλή να κερδίζει τους τηλεθεατές 15 – 44. Συγκεκριμένα «Το Πρωινό» συγκέντρωσε το 21,8% στο σύνολο και 16,7% στο δυναμικό, ενώ το «Mega με Μία» 17,8% και 21% αντίστοιχα.

Μπορεί στο κομμάτι της ψυχαγωγίας τα ποσοστά  να υποχώρησαν ελαφρώς, ωστόσο το ενημερωτικό κομμάτι φαίνεται να κερδίζει μερίδα του κοινού. Η Πόπη Τσαπανίδου στο STAR έφτασε στο σύνολο το 10,8% και ανέβηκε στο δυναμικό κοινό φτάνοντας το 12,4%. Η Άννα Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ κράτησε αντίστοιχα το 11,3 και 9,6% των τηλεθεατών.

Λία Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης