Τηλεθέαση: Πάνω από 10 μονάδες μπροστά ο Λιάγκας!

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen για τον Μάρκο Σεφερλή;

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά πήραν τις αποστάσεις τους από τον Μάρκο Σεφερλή στην κούρσα της τηλεθέασης. Κρατώντας την πρωτιά στην τηλεθέαση όλη την περασμένη εβδομάδα, το Πρωινό «έχτισε» το έδαφος για να αυξήσει τη διαφορά στην έναρξη της νέας εβδομάδας.

Έτσι οι μετρήσεις της Nielsen έδειξαν 33,8% για τον Γιώργο Λιάγκα και 21,1% για τον Μάρκο Σεφερλή στο σύνολο της τηλεθέασης. Σχεδόν 13 μονάδες διαφορά στο σύνολο προβολής τους, ενώ στο διάστημα 11:00 -11:30 η διαφορά τους ξεπέρασε τις 18 μονάδες. Η Πόπη Τσαπανίδου με το LIVE U ακολούθησε συγκεντρώνοντας το 10% της τηλεθέασης.

Στο δυναμικό κοινό η απόσταση ήταν εξίσου μεγάλη με το Πρωινό να φτάνει το 29,3% και το MEGA με ΜΙΑ το 18,5%. Το πρώτο μισάωρο 10:00 -10:30 το MEGA με ΜΙΑ πέρασε στην τρίτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης με ποσοστό 9,8% ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφτασε το 23,1%, λίγο πίσω από το Πρωινό που εκείνη την ώρα έφτανε το 24,1%. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά φαίνεται να έχουν πάρει ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και το θέμα είναι τι θα κάνει ο Μάρκος Σεφερλής για να επιστρέψουν και πάλι σε εκείνον οι τηλεθεατές που φάνηκε αρχικά να κερδίζει.

Λία Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις της τηλεθέασης