Τηλεθέαση: Οι πολιτικές εξελίξεις έριξαν στα χαμηλά τις πρωινές εκπομπές!

Δείτε τις μετρήσεις της Nielsen.

Αναμενόμενη πτώση υπήρξε στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές του Σαββάτου, καθώς οι πολιτικές εξελίξεις ήταν στο επίκεντρο. Η ανησυχία που δημιουργήθηκε σε χιλιάδες πολίτες στην Ελλάδα, μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για δημοψήφισμα, σίγουρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην τηλεθέαση των εκπομπών.

Διότι όταν ο άλλος φοβάται ότι η χώρα θα βγει από τον ευρώ και θα πτωχεύσει, σίγουρα δεν αποτελεί προτεραιότητά του να δει τηλεόραση και δη ψυχαγωγικές εκπομπές.

Σε μονοψήφια νούμερα κινήθηκαν και οι τρεις εκπομπές, με την Μαρία Μπεκατώρου, όμως, να κρατάει τα ηνία και να βρίσκεται μπροστά. Το Πρωινό Σου-Κου σημείωσε στο γενικό σύνολο 8,1% και ακολούθησε το «Στα καλά καθούμενα» με 6,5%. Το Σπίτι μου σπιτάκι μου από την άλλη, έπεσε κάτω από το 5 και συγκεκριμένα βρέθηκε στο 4,9%.

Άνοδος υπήρξε στο δυναμικό κοινό και για τις τρεις εκπομπές, ωστόσο, διψήφιο νούμερο είχε μόνο η Μαρία Μπεκατώρου που σημείωσε 10,9%. Η Κατερίνα Καραβάτου έφτασε στο 9,4% και ακολούθησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με 5,9%.

Φίλιππος Αντωνίου

Διαβάστε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης.