Τηλεθέαση: Μεγάλη διαφορά Λιάγκα – Σκορδά και Ντορέττας – Πέρασε το «Καλημερούδια» η Τσιμτσιλή

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης όλης της εβδομάδας.

Πρώτη εβδομάδα με τις πρωινές εκπομπές να δοκιμάζονται στην πλήρη σύνθεση τους με την είσοδο της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην ζώνη αυτή την περασμένη Δευτέρα, απέναντι στους δοκιμασμένους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. Η εβδομάδα ξεκίνησε με τα πρωινά να βρίσκονται κοντά σε ποσοστά στο γενικό σύνολο και το «Καλημερούδια» ως νέα εκπομπή να περνάει υψηλότερα στο δυναμικό κοινό. Η συνέχεια της όμως δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση για την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τους συνεργάτες της αφού σταδιακά είδαν τα ποσοστά της εκπομπής να μειώνονται.

Η εβδομάδα έκλεισε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να δείχνουν στους υπόλοιπους το δρόμο για αυτή την κούρσα συγκεντρώνοντας στο γενικό σύνολο 26,8% και την Ντορέττα Παπαδημητρίου να ακολουθεί από απόσταση με 12,5%, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή στο διάστημα 10:00 – 11:00 να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση.

Στο δυναμικό κοινό, οι αποστάσεις διατηρήθηκαν με τα ποσοστά του «Πρωινού» να δείχνουν 27,2% και του «Καλημερούδια» 12,9%, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή κέρδισε τους τηλεθεατές στο διάστημα 10:00 – 10:30 με τα μηχανάκια της Nielsen να καταγράφουν 36,1% στον Alpha, 19% στον ΑΝΤ1 και 5,9% στο MEGA.

Λία Παππά

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων