Τηλεθέαση: Λιάγκας – Σκορδά πέρασαν πολύ μπροστά από τον Σεφερλή

Τι συνέβη στην αναμέτρηση της Τετάρτης;

Όλα ρευστά και διαρκώς ανατρεπόμενα είναι στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη των δύο αιώνιων αντιπάλων. Mega και ΑΝΤ1 συγκρούονται με ορμή καθημερινά για μια θέση στον ήλιο, αλλά λίγο το φθινόπωρο, λίγο ο χειμώνας που έρχεται, τα σύννεφα σκεπάζουν κάποιες μέρες τους μονομάχους. Αυτή τη φορά, η συννεφιά σκέπασε τον Μάρκο Σεφερλή και την ομάδα του που χθες έμειναν αρκετά πιο πίσω από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Mega με μία» σημείωσε τηλεθέαση στο σύνολο 23,8%. Στο δυναμικό κοινό, που είναι το δυνατό χαρτί του Μάρκου, τα ποσοστά έπεσαν χαμηλά το πρωί της Τετάρτης… δεν ξεπέρασαν 21,5%. Σε αντίστροφη τροχιά, το 'Πρωινό» κράτησε στον ΑΝΤ1 το 31,2% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 30,4% στο δυναμικό κοινό. 

Οι παραπάνω διαφορές που πλησιάζουν τις δέκα μονάδες, δίνουν σαφές προβάδισμα στο ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά που αναπροσαρμόζοντας στα σημερινά δεδομένα την πετυχημένη συνταγή των προηγούμενων ετών, καταφέρνει να βρίσκεται και πάλι στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. Από την άλλη, ο Μάρκος Σεφερλής αν θέλει να φέρει πίσω τους τηλεθεατές του, θα πρέπει ίσως να επαναφέρει τη ζωντάνια των πρώτων ημερών στο πλατό της εκπομπής και να τολμήσει λίγο περισσότερο με τις συνεντεύξεις των καλεσμένων του.

Γιώργος Σκρομπόλας

 *Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση εδώ!