Τηλεθέαση: Κρατά την πρωτιά η Στεφανίδου – Αντιστροφή στο δυναμικό για Καινούργιου και Ουγγαρέζο-Συνατσάκη

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης...

Λίγο πριν το τέλος της εβδομάδας, τα κονταροχτυπήματα στην απογευματινή ζώνη δίνουν και παίρνουν! Με τις ζωντανές εκπομπές να είναι περισσότερες από τις προηγούμενες χρονιές, το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οποιαδήποτε πρόβλεψη για νικητή, πριν βγάλει η Nielsen το «ραβασάκι» της, είναι ριψοκίνδυνη. Αυτή που φαίνεται μόνο να είναι προβλέψιμη τις τελευταίες μέρες, είναι η πρωτιά της Τατιάνας Στεφανίδου στο γενικό σύνολο τηλεθέασης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια την Πέμπτη, η «Tatiana live» -για το χρονικό διάστημα που οι τρεις ανταγωνιστές βρίσκονται απέναντι, 16:00 με 17:30- κράτησε με ευκολία την πρώτη θέση με ποσοστό 13,8%. Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως και το 17,5%. Αντίθετα, το «Λόγω TiVis» και το «Spata live» καθηλώθηκαν σε μονοψήφιες επιδόσεις, 9,2% και 8,7% αντίστοιχα.

Στο δυναμικό κοινό παρατηρούμε μια ανατροπή στην τηλεθέαση μεταξύ των δύο αμιγώς ανταγωνιστικών προγραμμάτων «Spata live» και «Λόγω TiVis». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη υποχώρησαν στο 8,6% και άφησαν στην Κατερίνα Καινούργιου το 14,6% των τηλεθεατών ηλικίας 15-44. Στο 7,9% κινήθηκαν τα ποσοστά του «Tatiana live».

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων