Τηλεθέαση: Χλιαρή υποδοχή για το JOY με την Ράνια Θρασκιά

Κατάφερε να περάσει σε τηλεθέαση την προκάτοχό της, Δούκισσα Νομικού;

Είναι σίγουρα από τις πιο πολυσυζητημένες εκπομπές των τελευταίων δύο ετών, καθώς πέρασε από τρία κανάλια και πέντε παρουσιαστές. Ωστόσο, η τηλεθέασή της δεν υπήρξε αντάξια της φήμης της. Η ίντριγκα που είχαν οι συνεχόμενες αλλαγές στο JOY δεν φάνηκε να δημιουργούν περαιτέρω ενδιαφέρον στους τηλεθεατές. Μιλάμε για ένα πρόγραμμα, δηλαδή, που συνήθως σημείωνε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Αυτή τη φορά, στο τιμόνι μπήκε η Ράνια Θρασκιά, με την ελπίδα να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην εκπομπή, να ανεβάσει και ο ΑΝΤ1 τα μεσημεροαπογεύματα του Σαββατοκύριακου. Τα μηχανάκια μέτρησης τηλεθέασης της Nielsen κατέγραψαν στην πρεμιέρα του JOY ποσοστό 9,7% στο γενικό σύνολο και 8,5% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή σε πολλά τέταρτα στο σύνολο σημείωσε διψήφια νούμερα, έως και 10,9%. Η Ράνια βελτίωσε τις επιδόσεις της Δούκισσας, αλλά δεν θα λέγαμε ότι… χτύπησε και κόκκινο!

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το γεγονός ότι επέστρεψε μια εκπομπή με καινούρια επεισόδια και όχι επαναλήψεις, είναι από μόνο του μια θετική εξέλιξη, Αναμένουμε για τη συνέχεια…

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων