Τι τηλεθέαση σημείωσε η μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του Star;

Τι έδειξαν οι μετρήσεις μετά τις αλλαγές στο πρόγραμμα;

Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου βγήκε στον αέρα το νέο πρόγραμμα του Star, μια ενιαία ζώνη διάρκειας οκτώ ωρών -από τις 13:00 έως τις 21:00. Η επιστροφή του «Τροχού της Τύχης» με τις προσδοκίες για την αύξηση της τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ήταν η αφορμή για τις αλλαγές στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του καναλιού. Τι έδειξαν οι πρώτες μετρήσεις;

Ενδεικτικά και όχι αντιπροσωπευτικά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας, καθώς η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Άνγκελα Μέρκελ, επηρέασε σημαντικά τις επιλογές του κοινού. Με δεδομένη και την αργία της 25ης Μαρτίου, δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα πριν την ολοκλήρωση της εβδομάδας. Ωστόσο, τα πρώτα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά για τις αλλαγές.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και η «Μία» που έχουν πάρει προσωρινή παράταση μισής ώρας συγκέντρωσαν το 14,8% των τηλεθεατών στο γενικό σύνολο. Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο μέχρι το 22,7%.

Η τηλεθέαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων έφτασε στο 11,9%.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου έδωσαν νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές στις 17:00. Η απόδοσή τους στο σύνολο ήταν 10,6% και στο δυναμικό κοινό 11,3%.

Η πρεμιέρα του «Τροχού της Τύχης» κράτησε στο Star το 10% του κοινού στο σύνολο και το 15% στο δυναμικό. Έτσι, το κεντρικό δελτίο που ακολούθησε, κατάφερε να πάρει μια ανάσα περίπου τριών μονάδων και να «κλείσει» στις 10,9 μονάδες και στις 13,4 αντίστοιχα σε σύνολο και δυναμικό κοινό.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων