Τι τηλεθέαση πέτυχαν Μίλα, Μεσημεριανή Μελέτη και ΦΜ LIVE;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Εβδομάδα επιστροφής της ψυχαγωγίας στην τηλεόραση είναι η τρέχουσα. Από τη Δευτέρα όλο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του STAR πήρε θέση από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα. Τατιάνα Στεφανίδου, Ελεονώρα Μελέτη, Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου καθημερινά έρχονται στηις οθόνες μας με διάθεση να μας διασκεδάσουν, αλλά και να μας ενημερώσουν για σημαντικά θέματα. Τι τηλεθέαση πέτυχαν την Τρίτη και ποιος είδε τις …μετοχές του να υποχωρούν;

Από τις 13:00 μέχρι τις 15:30 την Μεσημεριανή Μελέτη πρακολούθησε το 15,8% του τηλεοπτικού κοινού, ενώ οι νέοι της έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης με ποσοστό 19%.

Για τις δύο επόμενες ώρες η εκπομπή Μίλα έφτασε στο 16,9% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης. Σε παρόμοια ποσοστά, 15,6%, κινήθηκε και το νεανικό κοινό.

Τον Φώτη και την Μαρία επέλεξε το 10,7% των τηλεθεατών, ενώ το κοινό 15 – 44 παρακολούθησε την εκπομπή σε ποσοστό 15,6%.

Στο 14,1% κινήθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ANT1.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επιστροφή στα ’80s με τις βιντεοταίνιες που προβάλλει ο ALPHA από την προηγούμενη εβδομάδα και κάθε απόγευμα στις 17:00, αρχίζει να ξεθωριάζει. Την τρίτη συνέχεια της θρυλικής «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα» είδε το 9,6% του τηλεοπτικού κοινού, ποσοστό που έχει μειωθεί στο μισό συγκριτικά με τα νούμερα των περασμένων ημερών.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν στην πρεμιέρα τους οι ψυχαγωγικές εκπομπές του STAR;