Τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν στην πρεμιέρα τους οι ψυχαγωγικές εκπομπές του STAR;

Κατάφεραν να "χτυπήσουν" τους αντιπάλους τους;

Επισήμως στη νέα χειμερινή σεζόν μπήκε από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου το Star, με όλους τους παρουσιαστές της ψυχαγωγικής ζώνης στο πόστο τους, ανανεωμένους και με δυναμική διάθεση. Από τις 12:30 το μεσημέρι αρχίζει η ενιαία ζωντανή ζώνη του καναλιού, το οποίο καλύπτει με εκπομπές και δελτία ειδήσεων όλο το πρόγραμμα μέχρι τις εννέα το βράδυ. Σε ένα «Κυκεώνα» μεσημεριανών και απογευματινών επαναλήψεων, το STAR επιμένει και φέτος σε καινούριο πρόγραμμα, με όλους τους συντελεστές να βρίσκονται στη θέση τους. Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen την πρώτη μέρα της νέας σεζόν;

Με υψηλές αποδόσεις ξεκίνησε η χρονιά για τις τρεις εκπομπές του καναλιού της Κηφισιάς, αποδόσεις που ήταν ακόμα υψηλότερες στο νεανικό κοινό. Συγκεκριμένα, στο σύνολο τηλεθέασης συγκέντρωσαν: Μεσημεριανή Μελέτη 16,4%, Μίλα 19% και ΦΜ LIVE 11,5%. Να σημειώσουμε, ότι απέναντί τους οι εκπομπές έχουν τις «γερές» επαναλήψεις δημοφιλών σειρών, τουρκικές σειρές με φανατικό κοινό, αλλά και την επιστροφή στα 80s του ALPHA, με τις θρυλικές βιντεοταινίες -χθες το «Μάντεψε τι κάνω τα βράδια» έφτασε στο 15,9%. Το δικό της αγώνα επιβίωσης δίνει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία χθες έφτασε στο 16,3%.

Όσον αφορά στο νεανικό κοινό, αυτό δεν σταματά να δείχνει την προτίμησή του στο STAR. Για την πρώτη μέρα της νέας σεζόν, οι νέοι που προτίμησαν το νέο πρόγραμμα του καναλιού ήταν… Μεσημεριανή Μελέτη 25,6%, Μίλα 20,6% και ΦΜ LIVE 14,6%.

Η τηλεοπτική χρονιά ξεκινά και μάχες με μεγάλο ενδιαφέρον …αναμένονται.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Η Σίλα αποκαλύπτει στη Τατιάνα Στεφανίδου

H πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου!

Φώτης και Μαρία: Πρεμιέρα με τραγούδι και πολύ χιούμορ

H φάρσα του Φώτη στις πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου

Η πρεμιέρα της ανανεωμένης Μεσημεριανής Μελέτης

Κασιδιάρης για Λαζόπουλο: «Δεν είναι ειλικρινής»