Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η πρεμιέρα του “Κάτι ψήνεται”

Διεκδικεί μέρος της τηλεθέασης, από τα κεντρικά δελτία μεγάλων καναλιών.

Πρεμιέρα χθες για την εκπομπή μαγειρικής του Alpha, Κάτι ψήνεται και τα νούμερα τηλεθέασης έριξαν ψήφο εμπιστοσύνης προς το συγκεκριμένο προϊόν για μια ακόμα φορά.

Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος της εκπομπής στα σύνολα ήταν 15,5%, ενώ αντίστοιχα στο νεανικό δυναμικό κοινό, ο μέσος όρος ήταν 19,3%.

Τα υψηλότερα νούμερα σημειώθηκαν στο διάστημα 20:45-21:00, όπου το Κάτι ψήνεται άγγιξε το 21.1% στο νεανικό-δυναμικό κοινό.

Να θυμίσω , ότι φέτος είναι η έβδομη σεζόν για το Κάτι Ψήνεται που πάντα παίζει απέναντι από τα δελτία, δηλαδή 20))-21:00, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης, δικαιώνοντας τους υπεύθυνους του καναλιού/ 
επενδύοντας

Φέτος το τοπίο στη ζώνη 20:00-21:00, αλλάζει λίγο. Τι εννοώ; Αnt1 και Mega , περνάνε στην αντεπίθεση, επενδύονταςστην ενημέρωση και αυτοί , μέσω ψυχαγωγίας.

Ο Αντ1 από πέρσι με την ελληνοκυπριακή σειρά Μπρούσκο να δίνει lead-in στο κεντρικό δελτίο του σταθμού  και το Mega, με την επίσης ελληνοκυπριακή σειρά Όνειρο ήταν, που σημειώνει από τις πρώτες μέρες προβολής του, υψηλά νούμερα.

Έτσι, το δίλλημα  των τηλεθεατών είναι ποια σειρά ή ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα θα επιλέξουν και όχι ποιο δελτίο θα παρακολουθήσουν, για την ενημέρωση τους. Καθώς φαίνεατι ο κόσμος, έχει γυρίσει την πλάτη του στην ενημέρωση και το έχει ρίξει στην ψυχαγωγία.

Παυλίνα Ντάσιου

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά