Τι εκπομπή ετοιμάζει ο Ευθύμης Ζησάκης στον Alpha;

Μετά το «Mες στην καλή χαρά», το επόμενο βήμα του ηθοποιού...

Ο Ευθύμης Ζησάκης, είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος που έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει αγαπητός στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και σαν παρουσιαστής.

Αυτό έχουν καταλάβει και οι άνθρωποι του ANT1 αλλά και του Alpha και φυσικά επιθυμούν να τον έχουν στο δυναμικό τους.

Έτσι ο ηθοποιός, θα συνεχίσει μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή Remorning show, από το ρυθμό 9,49, αλλά οι ραδιοφωνικές δραστηριότητες του Ευθύμη δεν τελειώνουν εδώ… 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappIT, ο Ευθύμης θα αναλάβει από Σεπτέμβριο ακόμα μια ραδιοφωνική εκπομπή από τη συχνότητα του Alpha 9,89. Αυτή η εκπομπή θα είναι δίωρη, εβδομαδιαία και θα έχει τίτλο “Θέατρο στο ραδιόφωνο”.

Ουσιαστικά θα είναι κάτι που έχει να γίνει πολλά χρόνια στο ραδιόφωνο και σίγουρα θα προκαλέσει ντόρο. Μαζί του, ραδιοφωνικό ταίρι του θα είναι ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας.

Και φυσικά ο δραστήριος Ευθύμης σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία με το “μεγάλο κανάλι” για να συμμετέχει στη σειρά “Μάνα εξ ουρανού”, ενώ παράλληλα έχει δεχτεί πρόταση απο κανάλι για την παρουσιάση ενός τηλεπαιχνιδιού το όποίο, αν τελικά αποφασιστεί θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα στο δεύτερο μισό της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Όσον αφορά τα θεατρικά του πλάνα, αυτή την περίοδο και μέχρι τον Σεπτέμβριο πρωταγωνιστεί στο «Ημέρωμα της στρίγγλας» μαζί με την Κατερίνα Λέχου, ενώ στα μέσα Αύγουστου ξεκινάει πρόβες για το μουσικο-θεατρικό «Πριν το Χάραμα» των Ρέππα -Παπαθανασίου.

Παυλίνα Ντάσιου