Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για τις δύο πρωινές εκπομπές;

Λιάγκας - Σκορδά vs Κωστόπουλος - Μπαλατσινού... ήρθαν πιο κοντά στους πίνακες της Nielsen;

Μπήκε και ο Απρίλης και οι αγώνες στην τηλεοπτική αρένα συνεχίζονται με την ίδια ένταση μεταξύ των πρωινών μονομάχων. Οι δύο ψυχαγωγικές εκπομπές σέρνουν το χορό και ακολουθεί η ενημέρωση. Με το Πρωινό του ΑΝΤ1 να έχει εγκατασταθεί με άνεση στην πρώτη θέση από την αρχή της σεζόν, οι μάχες πλέον κρίνονται μόνο στις λεπτομέρειες. Τι έδειξαν οι μετρήσεις το πρωί της Πέμπτης;

Το Πρωινό mou κατάφερε κάποιες στιγμές να πλησιάσει το Πρωινό, βελτιώνοντας το μέσο όρο τηλεθέασης του. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το πρωτογενές υλικό του καναλιού που είχαν στα χέρια τους να διαχειριστούν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, προερχόμενο από το J2US. Την ώρα που η ομάδα του MEGA έπαιζε αποσπάσματα από το show και σχολίαζε τα όσα έγιναν, τα μηχανάκια της Nielsen έδιναν στο δυναμικό κοινό της εκπομπής ποσοστό 29,1% -τρανή απόδειξη ότι η τηλεθέαση λειτουργεί αλυσιδωτά μεταξύ των προγραμμάτων ενός καναλιού και τα βραδινά shows είναι το οξυγόνο της πρωινής ψυχαγωγίας .

Στο 28,7% έφτασε ο μέσος όρος της εκπομπή των Λιάγκα – Σκορδά στο σύνολο, ελαφρώς μειωμένος αλλά χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα. Η εκπομπή στο δυναμικό κοινό συγκέντρωσε το 30,7% των τηλεθεατών, ξεπερνώντα ακόμα κτι το 35%.

Για το ζευγάρι Κωστόπουλος – Μπαλατσινού, η Nielsen κατέγραψε μέσο όρο 20,7% στο σύνολο και 22,7% στο δυναμικό κοινό.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης