Θέμος Αναστασιάδης: Γιατί η ταφή του έγινε στον Κότρωνα της Ανατολικής Μάνης;

Θέμος Αναστασιάδης

"Όταν ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία, η οικογένεια αναχώρησε για το Γύθειο. Πήραν τον Θεμάκο, πήγαν μόνοι τους, χωρίς κόσμο".

Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη που τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά. Πλήθος φίλων και συνεργατών του δημοσιογράφου παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία. Η ταφή του παρουσιαστή, όμως, έγινε τη Δευτέρα στον Κότρωνα Λακωνίας, στην Ανατολική Μάνη. Εκεί ήταν και το καταφύγιό του, ο τόπος που περνούσε τα καλοκαίρια μαζί με την οικογένειά του.

Όπως αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου στο «Μαζί σου»: «Ο Κότρωνας ήταν ο τόπος που γαλήνευε τον Θέμο Αναστασιάδη. Πήγαινε εκεί με το σκάφος του, έκανε χρόνια διακοπές εκεί. Αυτές τις διακοπές λάτρευε. Έδενε το σκάφος στο λιμάνι, έμεναν πολλές φορές καιρό εκεί. Χθες, όταν ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία, η οικογένεια αναχώρησε για το Γύθειο. Πήραν τον Θεμάκο, πήγαν μόνοι τους, χωρίς κόσμο. Επέλεξαν να είναι μόνο η πολύ στενή οικογένεια. Η αδερφή του, ο ανιψιός του, ο αδερφός του, τα τρία παιδιά του και η Βασιλική. Ξεκίνησαν από την Κηφισιά και πήγαν στον τόπο της γαλήνης».

«Λύγισε» η Τατιάνα Στεφανίδου για την οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη