«Λύγισε» η Τατιάνα Στεφανίδου για την οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη

Τατιάνα Στεφανίδου

"Η στιγμή που εγώ λύγισα ήταν αυτή. Όταν είδα τον..."

Η συγκίνηση στην κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη ήταν έντονη και το κλίμα ιδιαίτερα φορτισμένο. Τραγικές φιγούρες τα πρόσωπα της οικογένειάς του, η σύζυγός του και τα τρία τους παιδιά. Η Τατιάνα Στεφανίδου «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής «Μαζί σου», όταν κατά τη διάρκεια του θέματος αναφέρθηκε στη Βασιλική Παναγιωτοπούλου. Η παρουσιάστρια είπε τα εξής:

«Μπαίνοντας στον Ιερό Ναό είδα τη Βασιλική με τα τρία τους παιδιά, τη μεγάλη τους κόρη και τα διδυμάκια τους. Τρεις ψιλόλιγνες, υπέροχες φιγούρες, η μία δίπλα στην άλλη, αξιοπρεπείς. Η Βασιλική με αυτή την αγέρωχη κορμοστασιά, είναι μια λεπτεπίλεπτη γυναίκα πολύ ψηλή, ευθυτενής, με αυτή την ολόλευκη επιδερμίδα και αυτή την αδιανόητη πραότητα, ένιωθες ότι είχε μια γαλήνη μέσα της. Βέβαια, πολύ ταλαιπωρημένη, συντετριμμένη. Η Βασιλική έχει περάσει αυτόν τον Γολγοθά δίπλα στον Θέμο, δύο ολόκληρα χρόνια. Με τον άντρα της να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία όλο αυτό το διάστημα και τους τελευταίους μήνες να παίρνει μια αγωγή για την αντιμετώπιση του πόνου και όχι για την ίασή του, για να μπορέσουν απλά να τον ανακουφίσουν μέχρι να καταλήξει.

Η στιγμή που εγώ λύγισα ήταν αυτή. Όταν είδα τον έναν δίπλα στον άλλον, τα παιδάκια που είναι 14 ετών, σαν την κορούλα μου, καθόντουσαν μαζί με τη μεγάλη τους αδερφή δίπλα στη μαμά, το ένα δίπλα στο άλλο, τόσο ντελικάτα παιδάκια με δακρυσμένα μάτια. Κι εκεί σκέφτηκα έχει φύγει ένας άνθρωπος… και μου ήρθαν όλες οι επιθέσεις που δέχτηκε ο Θέμος -επειδή ο ίδιος γινόταν ασπίδα για την οικογένειά του και τους προστάτευε από όλα- και κάποιοι αυτές τις μέρες έδειξαν μια μικροψυχία δίχως να σκεφτούν ότι αυτός ο άνθρωπος έχει μια οικογένεια που μένει πίσω. Αυτή είναι η εικόνα που μου έμεινε πιο έντονα».

Ο Αθανάσιος Παπανικολάου, ο θεράπων ιατρός του Θέμου Αναστασιάδη, στον επικήδειο που εκφώνησε αποκάλυψε ότι κάθε πρωί που ξυπνούσε ο Θέμος του έλεγε: «Άντε να έρθει η Βασιλική για να νιώσω ότι είμαι ζωντανός». Μάλιστα, όπως είπε η Τατιάνα Στεφανίδου, ο δημοσιογράφος ακόμα και όταν είχε γίνει σκιά του εαυτού του από την ασθένεια, έκανε χιούμορ.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…