Θεατρική έναρξη Αρβανίτη – Κατσίμη! Βγήκαν στα σκοτάδια!

"Φως!" ζήτησαν οι παρουσιαστές - Τι είπαν στην έναρξη της εκπομπής; - Ποιο βίντεο έπαιξαν και ποιους παρουσιαστές ευχαρίστησαν;

«Καλημέρα σας! Φως!», είπαν με μια φωνή ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη στην έναρξη της πρώτης τους εκπομπής, μετά την προ εβδομάδων απομάκρυνσή τους από την Πρωινή Ενημέρωση. Οι δύο παρουσιαστές συναντήθηκαν χθες με τον Αιμίλιο Λιάτσο, δόθηκαν εξηγήσεις και σήμερα επέστρεψαν στην εκπομπή.

Θεατρική θα χαρακτήριζε κάποιος την έναρξη των δύο δημοσιογράφων, οι οποίοι αποφάσισαν να καλημερίσουν χωρίς φως τους τηλεθεατές. Ειρωνική ή συμβολική η κίνηση τους αυτή; Μόλις άναψαν τα φώτα στο στούντιο, ο Κώστας Αρβανίτης δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους σας για τη στήριξη σε αυτή την περιπέτεια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους συναδέλφους μας που είναι έξω από εδώ, την ΠΟΣΠΕΡΤ και τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ».

Ο δημοσιογράφος θέλησε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως, τους συναδέλφους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης των υπολοίπων καναλιών, λέγοντας: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου από τον ΣΚΑΪ, τον Γιώργο Παπαδάκη και όλα τα παιδιά στον ΑΝΤ1, τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα στο MEGA για τη συναδελφική στάση».

«Ξεκινάμε ωσάν να μη συνέβη τίποτα!», είπε ο Κώστας Αρβανίτης με νόημα στο τέλος…

Δείτε το βίντεο: