Από αύριο επιστρέφουν Αρβανίτης-Κατσίμη στην «Πρωινή Ενημέρωση»

Συνάντηση με τον Αιμίλιο Λιάτσο είχαν σήμερα Αρβανίτης-Κατσίμη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT,  ο Αιμίλιος Λιάτσος είχε σήμερα προγραμματισμένη συνάντηση με τους δυο δημοσιογράφους. Δόθηκαν εξηγήσεις και συζητήθηκε η επιστροφή τους στην «Πρωινή Ενημέρωση»

Ο Κωστας Αρβανίτης ανακοίνωσε μέσα από το Facebook την επιστροφή τους στην εκπομπή

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, ανακοίνωσε πριν από λίγο.

 • Μετά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης της ΕΡΤ ΑΕ προς την επιτροπή απεργών δημοσιογράφων και των αιρετών εκπροσώπων τους, ότι θα συμπορευθούν με τους εργαζόμενους για την επίλυση του ζητήματος των Συμβασιούχων Ορισμένου Χρόνου.

• Μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που έδωσαν οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη με τον διευθυντή ειδήσεων, Αιμίλιο Λιάτσο και την επαναφορά τους στην παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής τους.

• Και μετά την υπόσχεση της διοίκησης της ΕΡΤ για διάλογο, σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις και τους μισθούς
το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), με δεδομένες αυτές τις θετικές εξελίξεις ύστερα από έναν μακρόχρονο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων δημοσιογράφων της ΕΡΤ, −και σύμφωνα με την απόφαση της γενικής συνέλευσής τους−, αναστέλλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ ΑΕ.

Σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ο δημόσιος φορέας της Ενημέρωσης, πρέπει να επαναλειτουργήσει ανεμπόδιστα, με τη μέχρι τώρα εγκυρότητα και αντικειμενικότητά του, σύμφωνα με τις αρχές της ελευθεροτυπίας και την ισότιμη και ελεύθερη διακίνηση ειδήσεων, αναλύσεων και απόψεων.

Η ΠΟΕΣΥ καλεί τους εργαζόμενους να διατηρήσουν την αγωνιστική επαγρύπνησή τους, μέχρι την υλοποίηση των δεσμεύσεων της διοίκησης της ΕΡΤ.

Τo Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ.

Διαβάστε ακόμα

Κόντρα κορυφής στην ΕΡΤ για Αρβανίτη – Κατσίμη!

Για «εκτόνωση της έντασης» καλεί τους Αρβανίτη – Κατσίμη η διοίκηση της ΕΡΤ

Τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Κώστα Βαξεβάνη και το κόψιμο της «Πρωινής ενημέρωσης»