Τέλος για την Έρευνα του Παύλου Τσίμα

Αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα του MEGA

Ραγδαίες εξελίξεις στον ενημερωτικό τομέα του MEGA προμηνύονται τις επόμενες εβδομάδες, με αλλαγές που θα φέρουν ανατροπές στο πρόγραμμα του σταθμού. Μετά την αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων, που μοιάζει σαν να εγκαινίασε ένα ιδιότυπο σούπερ ντόμινο, η τράπουλα ανακατεύεται εξαρχής και νέες αποχωρήσεις βρίσκονται προ των πυλών.

Όπως γράφει η εφημερίδα Real, η «Έρευνα» του Παύλου Τσίμα αναμένεται να θυσιαστεί, έπειτα από εννιά χρόνια, στον βωμό της ανάγκης για περικοπές, από τη μία και ανανέωσης από την άλλη. Η εκπομπή που ξεκίνησε να προβάλλεται στο MEGA το 2005, πέρασε από σαράντα κύματα: Από εβδομαδιαία μετατράπηκε σε δεκαπενθήμερη και από εξωτερική παραγωγή της Lynx Productions έγινε πέρυσι εσωτερική του MEGA, με στόχο να μειωθεί το κόστος παραγωγής της.

Η «Έρευνα», που έως τη μέση της σεζόν «μοιραζόταν» τις Τρίτες με τους «Πρωταγωνιστές», έμεινε ξεκρέμαστη να υπερασπίζεται σόλο ένα βραδινό slot ενημερωτικής εκπομπής ανά δύο εβδομάδες, μετά την απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη τον περασμένο Μάρτιο να αποχωρήσει από το MEGA και να ιδρύσει το Ποτάμι. Σύμφωνα με την Real, η «Έρευνα» δεν θα επανέλθει στο πρόγραμμα του καναλιού τη νέα σεζόν, κλείνοντας εδώ τον πολυετή κύκλο της.

Διαβάστε ακόμα:

Το τελευταίο δελτίο της Όλγας Τρέμη στο MEGA – Δείτε την αποφώνηση της

Υπέβαλε παραίτηση η Τρέμη

Σε κρίση πανικού το Mega

Η πορεία της Όλγας Τρέμη στο κεντρικό δελτίο του MEGA