Σε κρίση πανικού το Mega

Tρέμη και Σεφερλής δημιουργούν πονοκέφαλο στο κανάλι της Μεσογείων...

Από τη μια η Όλγα Τρέμη η οποία σήμερα εκφωνεί το τελευταίο κεντρικό της δελτίο στο Mega και από την άλλη ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος φέρεται να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του καναλιού, έχουν δημιουργήσει εκνευρισμό στον σταθμό.

Και ενώ όλη η δημοσιογραφική πιάτσα συζητάει πιθανά σενάρια για τις κινήσεις του Mega, τόσο στην ενημέρωση, όσο και στην ψυχαγωγία,  το κανάλι τηρεί σιγή ιχθύος.

Βλέπετε ο Μάρκος Σεφερλής έπιασε τους υπεύθυνους του καναλιού απροετοίμαστους, δηλώνοντας σε συνέντευξη του, πριν 2 μέρες ότι θέλει να κάνει το Πρωινό του Mega, κάτι που φάνηκε να ενόχλησε το κανάλι και παράλληλα έδωσε τροφή στους δημοσιογράφους για κάθε είδους σχόλια.

Το κανάλι φάνηκε ανέτοιμο να το αντιμετωπίσει και να δώσει τέλος στην παραφιλολογία των δημοσιογράφων αλλά και των καθημερινών εκπομπών, οι οποίες σχολιάζουν, όχι και με τον καλύτερο τρόπο, την ένταξη του Μάρκου Σεφερλή στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Αλλά και στην ενημέρωση τα πράγματα για το MEGA-ΛΟ κανάλι δεν είναι καλύτερα. Η υπόθεση Τρέμη δεν έχει λήξει, αφού εκκρεμεί μια απάντηση από τη δημοσιογράφο για το εάν θα αναλάβει εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή, ενώ παράλληλα, οι υπεύθυνοι πρέπει να βρουν και να καταλήξουν στο ποια ή ποιος θα είναι η διάδοχος της κ.Τρέμη στο κεντρικό δελτίο του καναλιού, αφού το κενό που αφήνει η καταξιωμένη δημοσιογράφος είναι μεγάλο.

Τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και το τηλεοπτικό κοινό αναμένουν τις επίσημες θέσεις του σταθμού τόσο για την ενημερωτική όσο και για την ψυχαγωγική ζώνη και όσο αυτές καθυστερούν διαιωνίζεται το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και αυτό λειτουργεί εις βάρος του MEGA.

Παυλίνα Ντάσιου