Τελικά αναβολή για το Just – Με εκπομπή μαγειρικής ο Καπουτζίδης;

Διαβάστε: Νέα τροπή παίρνει το θέμα της προβολής του show του MEGA

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το κανάλι της Μεσογείων φαίνεται πως κατέληξε στην απόφασή του σχετικά με το πότε θα προβληθεί το «Just the 2 of us». Το show δεν παίρνει το πράσινο φως για να ξεκινήσει μαζί  με τα υπόλοιπα προγράμματα του prime time τον ερχόμενο Νοέμβριο. Θα μπει στο πρόγραμμα για το δεύτερο μισό της σεζόν, στις αρχές του 2012. Οι λόγοι είναι οικονομικοί. Αποτέλεσμα θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος, το «Dancing On Ice» να παίζει μόνο του τις Κυριακές, καθώς το show του MEGA θα βρεθεί μάλλον απέναντι από το δοκιμασμένο «Dancing with the Stars». Κάτι που ,όπως σημείωσε -επιμένοντας- ο Αλέξανδρος Μωρέλλας, πιθανόν να αποτελεί…κίνδυνο τηλεθέασης για το παιχνίδι του MEGA, αφού η λαμπερή Ζέτα και τα 40άρια του ΑΝΤ1 είναι «απειλή». 

Η εξέλιξη – έκπληξη είναι ο νέος ρόλος που φαίνεται να παίρνει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο διάστημα αυτό, που το «Just» δεν θα είναι στον αέρα. Στο MEGA σχεδιάζουν μια εκπομπή μαγειρικής με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου! Ναι, το ακούσαμε και αυτό…

Δείτε το βίντεο με τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ και τον Βασίλη Δρυμούση να συμβουλεύει τον Αλέξανδρο Μωρέλλα να μην πηγαίνει …κόντρα σε όσα λέει η Ελένη Μενεγάκη:

Διαβάστε ακόμα:

Τρώγεται ο Παπαστρούμφ, στον αέρα το 50-50, παίζεται το Just

Εκτός τηλεόρασης ο Καπουτζίδης; Στον πάγο το «Just»;

Πετρετζίκης:»Το θέμα με την εκπομπή μου έχει παγώσει»