Εκτός τηλεόρασης ο Καπουτζίδης! Στον «πάγο» το «JUST the 2 of us»;

Διαβάστε: Το θρίλερ που παίζεται στο κανάλι της Μεσογείων

Το «Just the 2 of us» μπαίνει στον πάγο και το MEGA ξεκινάει τη σεζόν χωρίς το λαμπερό show! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ματίνας Παπαχριστούδη, για την εφημερίδα Espresso, τα χειρότερα σενάρια επιβεβαιόνονται μετά τη βόμβα που έπεσε στο κανάλι. Οι συζητήσεις και η αναζήτηση των τραγουδιστικών ντουέτων που θα ανέβουν στη σκηνή του «Just» παγώνουν μέχρι νεωτέρας και το show κατεβάζει ρολά. Αιτία της αναβολής, οι νέες περικοπές στο κόστος προγράμματος. Όπως όλα δείχνουν, το «Just» μεταφέρεται για την άνοιξη του 2012.

Το Μεγάλο Κανάλι δεν δίνει το πράσινο φως για να ξεκινήσει το show, σύμφωνα πάντα με την Espresso, ένα μήνα πριν την επίσημη έναρξη του prime time. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, προυσιαστές που δέχθηκαν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο πάλκο (Βάνα Μπάρμπα, Μάρκος Σεφερλής, Χάρρυ Κλυνν, Κρυσταλλία, Κώστας Αργυρός, Κέλλυ Κελεκίδου) δεν έχουν κανένα νέο, καθώς μετά τις πρώτες συζητήσεις δεν είχαν καμία ενημέρωση.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, που αλλιώς τα υπολόγιζε και αλλιώς του ήρθαν, περίμενε από στιγμή σε στιγμή να μπει στο στούντιο και επιπλέον ετοίμαζε και σενάριο για τηλεοπτική σειρά την επόμενη χρονιά. Η αβεβαιότητα ισχύει και για την Δούκισσα Νομικού. Το τηλεοπτικό ζευγάρι φαίνεται πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις μένει στον πάγο.

Διαβάστε ακόμα:

Καπουτζίδης – Νομικού: Στο παρά πέντε οι υπογραφές

Του χρόνου νέα σειρά από τον Καπουτζίδη

Τα επικρατέστερα ζευγάρια του «Just the 2 of us»