Καπουτζίδης – Νομικού: Στο …παρά πέντε οι υπογραφές

Διαβάστε: Ποιοι καλλιτέχνες είναι κοντά στο "ναι" για να ανέβουν στη σκηνή του Just the 2 of us No2;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού κλείδωσαν για την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του μουσικού, φιλανθρωπικού show του MEGA, ωστόσο πολλά ζητήματα παραμένουν ανοιχτά. Όπως γράφει η Espresso, η προετοιμασία της εκπομπής πρόκειται να ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς από τον Σεπτέμβριο, αφού το show θα βγει στον αέρα τον Νοέμβριο. Έτσι, οι υπογραφές των δύο παρουσιαστών αναμένεται να …πέσουν κυριολεκτικά στο παρά πέντε! Αυτά ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει και το σενάριο για τη νέα κωμική σειρά που θα προβάλει το μεγάλο κανάλι.

Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή, όπως είχε γράψει το zappIT, οι μόνοι που έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους είναι η Αθηναΐς Νέγκα και ο Στέφανος Κορκολής. Μην εκπλαγείτε αν δείτε αρχηγό της επιτροπής τον Γιώργο Λιάγκα. Το MEGA τον θέλει σε αυτή τη θέση, κυρίως γιατί …πέρασε τις εξετάσεις του με επιτυχία πέρυσι, με τα σχόλια που έκανε για τους συμμετέχοντες από την πρωινή εκπομπή.

Εκεί που το θερμόμετρο μένει σε υψηλές θερμοκρασίες -και λόγω εποχής- είναι στις συμμετοχές. Οι καλλιτέχνες που φλερτάρουν μέχρι στιγμής με το show είναι οι: Κέλλυ Κελεκίδου, Μάρω Λύτρα, Κωνσταντίνος Γαλανός, Νικηφόρος και Γιώργος Παπαδημητράκης (Κόκκινα Χαλιά).

Όσον αφορά στους …μαθητευόμενους, τα μοναδικά ονόματα που ακούγονται μέχρι στιγμής είναι η Βάνα Μπάρμπα και ο Μάρκος Σεφερλής.