Τατιάνα Στεφανίδου: «Χτυπάει» πλέον 20άρια στην τηλεθέαση

Τι δείχνουν οι μετρήσεις για την πορεία της εκπομπής Tatiana Live;

Μέρα με τη μέρα φαίνεται πως η επιλογή -ρίσκο για πολλούς- της Τατιάνας Στεφανίδου να αποχωρήσει από τα σίγουρα και δοκιμασμένα και να κάνει μια νέα αρχή στα επαγγελματικά της σε μικρότερο κανάλι και με εκπομπή σχεδιασμένη από την αρχή και προσαρμοσμένη ακριβώς στα μέτρα της, δικαιώνεται απόλυτα. Και η δικαίωση αυτή έρχεται με διάφορους τρόπους…

Ένας από αυτούς είναι η καθημερινή καταγραφή των ποσοστών τηλεθέασης της εκπομπής Tatiana Live που δείχνει πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα διευρύνει συνεχώς το κοινό του και «σπάει» τα ατομικά του ρεκόρ. Για παράδειγμα, χθες, η Τατιάνα ξεπέρασε σε κάποια τέταρτα το 20% και έφτασε μέχρι και το 21,1%. Με δεδομένο ότι η δυναμική του καναλιού κινείται σε αρκετά χαμηλότερα επίπεδα, καθώς βρίσκεται στην αρχή της προσπάθειάς του να διεκδικήσει το δικό του «κομμάτι» από την τηλεοπτική «πίτα», η παρουσιάστρια πέτυχε φέτος έναν πραγματικό άθλο.

Αυτό που επιβεβαιώνει, όμως, απόλυτα ότι το νέο επαγγελματικό βήμα της Τατιάνας Στεφανίδου κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση, είναι η έκταση που παίρνει σχεδόν καθημερινά στα Μέσα και τα social media το περιεχόμενο της εκπομπής της. Η πρόσφατη υπόθεση εξαφάνισης της 21χρονης φοιτήτριας από το Παγκράτι, θέμα που αναδείχθηκε μέσα από την «Tatiana Live» και που δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, έγινε κύρια είδηση σε όλα τα μεγάλα ενημερωτικά site της χώρας και ήρθε πρώτο στην αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Αν και βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, δεν θα ήταν πρώιμο να πούμε ότι η Τατιάνα φαίνεται πως θα είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα χαμογελάσουν τον επόμενο Ιούνιο.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων