Tatiana Live: Στην κορυφή της τηλεθέασης η πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου

Δείτε αναλυτικά τι δείχνουν οι μετρήσεις τηλεθέασης για τη νέα εκπομπή της παρουσιάστριας...

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο στην ελληνική τηλεόραση που τολμά τις αλλαγές και δεν φοβάται να κολυμπήσει σε άγνωστα νερά, τότε αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από την Τατιάνα Στεφανίδου. Φέτος, η Τατιάνα ολοκλήρωσε την επιτυχημένη πορεία της στο Star -μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις- και έπλευσε προς το ανερχόμενο Epsilon. Ένα κανάλι που από τις πρώτες εικόνες του νέου προγράμματος που βγήκαν στον αέρα, δείχνει ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τον φετινό τηλεοπτικό χειμώνα.

Η Τατιάνα είπε χθες την πρώτη «καλησπέρα» της, στις 16:00 και θα τολμήσω να πω ότι αυτό που είδαμε στις οθόνες μας ήταν ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια. Σε ένα μοντέρνο και λαμπερό σκηνικό η παρουσιάστρια υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό με τη ζεστασιά της οικοδέσποινας που υποδέχεται τους καλεσμένους της στο σπίτι. Το περιεχόμενο της εκπομπής τα είχε όλα τόσο όσo έπρεπε για να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ήταν πολλοί οι τηλεθεατές που είδαν την πρεμιέρα του «Tatiana Live» το απόγευμα της Δευτέρας.

Με μέσο όρο εκπομπής 14,6%, η Τατιάνα δεν κινήθηκε απλώς πολύ πιο πάνω από τον γενικό μέσο όρο του καναλιού, αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η εκπομπή παρέμεινε σε όλη τη διάρκειά της σε διψήφια νούμερα τηλεθέασης και κατάφερε να αγγίξει σε τέταρτο και το 17%. Το Epsilon, την ώρα που ήταν στον αέρα το «Tatiana Live» ξεπέρασε σε τηλεθέαση όλα τα υπόλοιπα κανάλια και τερμάτισε πρώτο στους πίνακες της Nielsen.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων