Χρύσα Σπηλιώτη: Συγκλονίζει η περιγραφή για τη συνομιλία με την κόρη του Δημήτρη Τουρναβίτη

Χρύσα Σπηλιώτη

Πασίγνωστος ηθοποιός που βρέθηκε στην πληγείσα περιοχή αποκαλύπτει...

Στην εκπομπή Splash μίλησε σήμερα ο Μάνος Πίντζης. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος βρέθηκε την Τρίτη στο Μάτι, προκειμένου να βοηθήσει όσο μπορεί, αποκάλυψε όλα όσα έζησε στην περιοχή που επλήγη, ενώ ανέφερε πως ήταν αυτός που βρήκε το σκυλί της Χρύσας Σπηλιώτη, αλλά και το μπλουζάκι του Δημήτρη Τουρναβίτη.

Έτσι παγιδεύτηκαν οι 25 άνθρωποι στο οικόπεδο του θανάτου! «Ήμουν ο τελευταίος, πίσω μου άκουγα ουρλιαχτά»!

«Στεναχωριέμαι που δεν ήμουν από τη Δευτέρα εκεί, όταν γινόταν το χάος. Και το λέω αυτό γιατί εγώ δεν πήγα εκεί ως ο ηθοποιός, ο γνωστός που πήγε για να πάρει τη λάμψη… Αλλά έχω εκπαιδευτεί στις Ειδικές Δυνάμεις και ξέρω τα πατήματά μου. Πήρα το σακίδιό μου και πήγα την άλλη μέρα εκεί, είδα απίστευτες εικόνες, ακατάληπτες.

Οργισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1: «Σκάστε»!

Ξεκίνησα και έμπαινα από σπίτι σε σπίτι για να βρω οτιδήποτε, κατέβηκα και στις παραλίες και ανακάλυψα ένα σκυλάκι που ήταν ψιλό καμένο στην πλάτη. Ήταν πάρα πολύ αγριεμένο, δεν μπορούσα να το τραβήξω και άρχισα να ζητάω βοήθεια από κάποιον ειδικό που να ξέρει να μου πει πώς θα τραβήξω ένα σκυλί που είναι αγριεμένο.

Σοκαρισμένες ρεπόρτερ και παρουσιάστρια: «Δεν πρόλαβα να της πω ούτε αντίο, έφευγα και την έβλεπα να καίγεται»!

Με πήρε τηλέφωνο χθες η κόρη του Δημήτρη Τουρναβίτη και μου είπε ότι το σκυλάκι είναι της Χρύσας Σπηλιώτη. Μαζί με το σκυλάκι βρήκα κι ένα t-shirt λευκό, το οποίο μου είπε ότι ήταν του μπαμπά της. Μακάρι να βρεθεί η Χρύσα και όλος ο κόσμος. Ήταν πραγματικά κόλαση αυτό που συνέβη εκεί πάνω, δεν μπορούσε να ξεφύγει κανείς από αυτό το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων ο Μάνος Πίντζης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Μάνος Πίντζης…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!