Σοκαρισμένες ρεπόρτερ και παρουσιάστρια: «Δεν πρόλαβα να της πω ούτε αντίο, έφευγα και την έβλεπα να καίγεται»!

φωτιά

Δεν μπόρεσε να την σώσει και απομακρύνθηκε βλέποντάς την να καίγεται μέσα στο αυτοκίνητο!

Οι προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που βίωσαν τον πύρινο εφιάλτη στο Μάτι, σοκάρουν. Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Alpha, η παρουσιάστρια Ελίζα Λυμπούση και η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου, προσπάθησαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, μετά από μια ανατριχιαστική ιστορία που ήρθε στο φως.

Έτσι παγιδεύτηκαν οι 25 άνθρωποι στο οικόπεδο του θανάτου! «Ήμουν ο τελευταίος, πίσω μου άκουγα ουρλιαχτά»!

«Πριν από λίγο ήρθε ένας άνθρωπος, ο οποίος είδε τη μητέρα του να καίγεται μπροστά στα μάτια του -90 χρονών η μητέρα του. Ο άνθρωπος αυτός είχε πάει διακοπές μαζί με τη σύζυγό του, τον 19χρονο γιο του και την 90χρονη μητέρα του. Κατάλαβαν πολύ αργά τη φωτιά. Όταν την αντιλήφθηκαν η φωτιά ήταν στην ουσία δίπλα τους. Προσπάθησε ο άνθρωπος να τους βάλει όλους μαζί στο αυτοκίνητο να φύγουν, η φωτιά τους είχε κυκλώσει… Προσπάθησε να βγάλει τη μητέρα του έξω από το αυτοκίνητο, ο ίδιος κάηκε, έχει εγκαύματα, προσπαθώντας να την βγάλει. Είδε ότι δεν μπορούσε να τα καταφέρει, η μητέρα του δεν μπορούσε να περπατήσει, δεν μπορούσε να τρέχει μαζί τους και όπως μας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πρόλαβα να της πω ούτε αντίο, έφευγα και την έβλεπα να καίγεται»! Είναι συγκλονιστικές οι μαρτυρίες…», είπε «παγωμένη» η Ελένη Λαζάρου.

«Είναι συγκλονιστικές πραγματικά όλες αυτές οι προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που αναζητούν τους συγγενείς τους και έρχονται στο φως…», σχολίασε η Ελίζα Λυμπούση με τη φωνή της να «σπάει» από τη συγκίνηση…

Οργισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1: «Σκάστε»!