Στον αέρα πολλά δυνατά «χαρτιά» της TV

Διαβάστε ποιοι θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στη θέση τους και ποιοι... ακόμα είναι στον "αέρα"

Σύμφωνα με την Espresso, οι περισσότεροι παρουσιαστές είναι εν αναμονή καθώς δε γνωρίζουν τι πρόκειται να κάνουν την επόμενη σεζόν. 

Στον ΑΝΤ1 χωρίζουν Φερεντίνος – Χρηστίδου, επιστρέφουν Ζέτα και «Dancing»

Το «Dancing» μπορεί να μη βγήκε στον αέρα τελικά, ωστόσο η συμφωνία μεταξύ του σταθμού και της παρουσιάστριας φαίνεται πως έχει επιτευχθεί και το μόνο που απομένει είναι να οριστεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσει να μεταδίδεται το talent show.

Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου θα ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με τον σταθμό στα τέλη Ιουνίου με τη λήξη του «Πρωινού ΑΝΤ1».
Ωστόσο, όπως φαίνεται, ακόμα και αν στο κανάλι καταφέρουν να διατηρήσουν την πρωινή ζώνη και την επόμενη σεζόν, ο Χρήστος και η Σίσσυ δεν θα συνεχίσουν ως δίδυμο σε αυτήν.

Ο μεν Φερεντίνος, θα κληθεί να μιλήσει για κάποια εκπομπή στο prime time , η δε Σίσσυ στην περίπτωση που συνεχίσει η πρωινή εκπομπή, φαίνεται ότι θα παραμείνει σε αυτήν, αλλά με άλλο πρόσωπο δίπλα της. 

Στο STAR: Ανανέωσαν όλοι, εκτός του Σταμάτη Μαλέλη 

Σε πιο ήρεμη κατάσταση βρίσκονται οι παρουσιαστές του STAR. Τα «δυνατά χαρτιά» του σταθμού, έχουν ανανεώσει ήδη τα συμβόλαιά τους και για την επόμενη σεζόν.

Μέσα στον χρόνο λήγει το συμβόλαιο και του Σταμάτη Μαλέλη. Ωστόσο, αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο δημοσιογράφος θα αποχωρήσει εν μέσω της ευρύτερης οικονομικής κρίσης από το κανάλι για να κατέβει στην πολιτική, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την τηλεόραση τώρα που αντιμετωπίζει τόσο έντονα προβλήματα.
Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα,  το συμβόλαιό του με τον STAR θα ανανεωθεί ενώ ο ίδιος θα συνεχίσει να ασχολείται ενεργά και με την πολιτική αλλά όχι μέσα από τη Βουλή.

ALPHA: Αγωνία για Λάκη, Ναταλία και Βίκυ 

Φέτος λήγει το συμβόλαιο του Λάκη Λαζόπουλου με το κανάλι της Κάντζας αλλά δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί για το τηλεοπτικό μέλλον του, καθώς είναι σίγουρο ότι τα περισσότερα κανάλια θα τον ήθελαν στο δυναμικό τους.

Αυτή τη σεζόν λήγει και το συμβόλαιο της Β. Χατζηβασιλείου, η οποία επίσης κάνει υψηλές τηλεθεάσεις. Οι περικοπές που πρόκειται να γίνουν στο κοστολόγιο της εκπομπής μπορεί να μην τη βρουν σύμφωνη.
Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος του μήνα, όταν οι δύο πλευρές θα συναντηθούν ελπίζοντας να υπάρξει… πακέτο συμφωνίας!

Σίγουρη και χωρίς να ανησυχεί είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ALPHA και, όπως αποδείχτηκε, η μετακόμιση στη μεσημεριανή ζώνη τής έκανε καλό, αφού η «Ελένη» της κάνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Χωρίς άγχος είναι και ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαρία Ηλιάκη, καθώς «δέθηκαν» με καινούργιο μονοετές συμβόλαιο με το κανάλι.

Αντίθετα, η Ναταλία Γερμανού, παρά την επιτυχία της εκπομπής της, δεν μπορεί να είναι «Μες στην καλή χαρά», καθώς σύμφωνα με την Espresso, εκκρεμεί η τελική συνάντηση με στελέχη του σταθμού. 

MEGA: Καθυστερούν τις υπογραφές με Λιάγκα, Σκορδά και Αρναούτογλου

Υπεράνθρωπες προσπάθειες σκοπεύουν να κάνουν στο MEGA για να βγάλουν στον αέρα την επόμενη σεζόν το «Πρωινό mou». Ακόμα το τοπίο είναι θολό, αλλά επιθυμία των στελεχών του σταθμού είναι, ακόμα και αν δεν καταφέρουν να διατηρήσουν την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη τους, να κρατήσουν στο δυναμικό τους τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Τον επόμενο μήνα θα γίνει και η συνάντηση με το άλλο MEGA-λο όνομα του σταθμού, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο κανάλι της Μεσογείων θέλουν μεν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον πετυχημένο παρουσιαστή, αλλά τα συμβόλαια θα συνταχθούν, όταν αποφασιστεί τι θα κάνει την επόμενη σεζόν.

ΣΚΑΪ: Μοναδική εκκρεμότητα οι Λυριτζής – Οικονόμου

Αρκετά ξεκάθαρη είναι η κατάσταση στον ΣΚΑΪ. Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνονται τα συμβόλαια όλων των παρουσιαστών του καναλιού αλλά, όπως φαίνεται, θα ανανεωθούν.

Το μόνο ερώτημα είναι στο τι θα γίνει με το πρωινό δίδυμο, τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, καθώς ακούγεται έντονα ότι στη θέση τους για να αναλάβει την πρωινή εκπομπή θα βρεθεί ο Γιώργος Αυτιάς.
Το τι θα γίνει τελικά θα αποφασιστεί μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει να μεταδίδει τις ενημερωτικές εκπομπές του σχεδόν όλο το καλοκαίρι. 

ΝΕΤ: Ολα ρευστά στο ραδιομέγαρο

Η κατάσταση που ισχύει για τα δυνατά ονόματα της ΕΡΤ είναι γνωστή, καθώς στην κρατική τηλεόραση ισχύει το καθεστώς της ετήσιας σύμβασης. Το τι θα γίνει λοιπόν με το συμβόλαιο της Ελλης Στάη, καθώς και αυτά των Κώστα Αρβανίτη και Μαρίας Σαράφογλου, αλλά και πολλών ακόμα παρουσιαστών θα αποφασιστεί μετά τις εξελίξεις και τις όποιες αλλαγές βεβαίως υπάρξουν στη διοίκηση της ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμα:

Η ανεργία βασιλεύει στα ΜΜΕ

Γιατί το MEGA ακύρωσε τη συνάντηση με Λιάγκα και Σκορδά;

Μαλέλης: «Δεν ξέρω ποια κανάλια θα υπάρχουν του χρόνου»