Γιατί το MEGA ακύρωσε τη συνάντηση με Λιάγκα και Σκορδά;

Η πορεία της εκπομπής τους στους πίνακες τηλεθέασης είναι πετυχημένη καθώς σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Ο λόγος για το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που με το «Πρωινό mou» καταφέρνουν να ανεβάζουν το MEGA στην κορυφή της κατάταξης ξεπερνώντας κατά πολύ στην κούρσα της τηλεθέασης τις εκπομπές που μεταδίδονται την ίδια ώρα από τα υπόλοιπα κανάλια. Ωστόσο, το ζευγάρι των παρουσιαστών δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν και αν θα συνεχίσουν την εκπομπή τους στο κανάλι της Μεσογείων.

Μάλιστα ενώ πριν από λίγες περίμεναν ότι το τοπίο θα ξεκαθάριζε καθώς είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με υψηλότατο στέλεχος του MEGA, τελικά αυτή αναβλήθηκε παρατείνοντας την αγωνία τους.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ήταν να συναντηθούν με το διευθυντή προγράμματος του MEGA, Πέτρο Μπούτο. Βέβαια, η επικοινωνία των παρουσιαστών με τον ισχυρό άντρα του σταθμού είναι σχεδόν καθημερινή αλλά για τη θεματολογία της εκπομπής. Το ραντεβού αυτό όμως, είχε ως θέμα συζήτησης το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν και αν θα συνεχιστεί το «Πρωινό mou». Τελικά όμως, η συνάντηση αναβλήθηκε καθώς ακόμα στο κανάλι της Μεσογείων δεν μπορούν να γνωρίζουν με σιγουριά τι πρόκειται να κάνουν.

Οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο και η συνεχής πτώση των διαφημιστικών εσόδων δεν επιτρέπει στα στελέχη των σταθμών να κάνουν μακρόπνοα σχέδια. Έτσι, αν και τα προηγούμενα χρόνια γύρω στα μέσα Μαΐου γνώριζαν πώς θα κινηθεί η διαφημιστική αγορά και έκαναν τον προγραμματισμό τους, φέτος το τοπίο είναι θολό. Λογικό λοιπόν να μην μπορούν να συναντηθούν επίσημα με τους παρουσιαστές αφού δεν γνωρίζουν αν την επόμενη σεζόν θα μπορέσουν να βγάλουν στον αέρα την πρωινή εκπομπή. Καινούργια συνάντηση, όπως φαίνεται, θα οριστεί για τα μέσα του επόμενου μήνα που ελπίζουμε ότι θα έχει αίσιο τέλος και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά θα πάρουν το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Γρηγόρης Μελάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιάγκας στον αέρα: «Γιατί ρε μαλ… δε γίνεται»;

Ο Λιάγκας είπε στον αέρα «γαμ… την που…α μου»!

Το πολύ ακατάλληλο «Πρωινό mou»!

Ποια πασίγνωστη αθλήτρια αποκάλεσε λεσβία ο Λιάγκας;