Στο χειρουργείο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Δημήτρης Κουτσούμπας

Τα νεότερα γύρω από την κατάσταση της υγείας του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ.

Την πόρτα του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας πέρασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσε στα media το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, υπεβλήθη με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας αναγκάστηκε να χειρουργηθεί λόγω στένωσης στην οσφυϊκή μοίρα. Υπενθυμίζεται πως σε ολομέλεια της Βουλής στις αρχές Ιουλίου, ο Δημήτρης Κουτσούμπας είχε διακόψει την ομιλία του από το βήμα εξαιτίας ενός έντονου πόνου στη μέση, με τους συνεργάτες του να σπεύδουν να τον βοηθήσουν.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα και το επόμενο διάστημα θα αναρρώσει, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών.

«Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό της νευροχειρουργικής κλινικής, ιατρούς και νοσηλευτές και ιδιαιτέρως τον διευθυντή κ. Μάρκο Χριστόπουλο και τον νευροχειρουργό κ. Δημήτρη Καραγεωργιάδη.

Επίσης, όλο το προσωπικό του χειρουργείου, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, καθώς και του αναισθησιολογικού τμήματος και ιδιαιτέρως τη διευθύντριά του κ. Αθηνά Κολοτούρα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.