Στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης η Καραβάτου

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και για την εκπομπή του ΣΚΑΪ "Σαββατοκύριακό με δράση";

Παγιώνεται η διαφορά στην τηλεθέαση που χωρίζει τις δύο πρωινές παρέες του Σαββατοκύριακού, υπέρ της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου.

Μετά τα υψηλά νούμερα που σημείωσε το 'Στα καλά καθούμενα» το Σάββατο, παρέμεινε στην πρώτη θέση και την Κυριακή. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η Κατερίνα Καραβάτου κράτησε στο Ε το 15,8% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 14,2% στο δυναμικό κοινό 15-44. Μάλιστα, μεταξύ 10:00 – 10:30 άγγιξε το 19,2%.

Το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» -στη μετά Ζήνας Κουτσελίνη εποχή- στο γενικό σύνολο δεν ξεπέρασε στο 10,8%, ενώ λίγο καλύτερα τα πήγε με τους νεαρούς τηλεθεατές που την προτίμησαν σε ποσοστό 13,9%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σαββατοκύριακο με δράση» με τον Σπύρο Μάλλη, από τις 10:30 έως τις 12:00 που ήταν στον αέρα κράτησε στο κανάλι του Φαλήρου το 11,6% των τηλεθεατών. Στο δυναμικό κοινό, ωστόσο, συγκέντρωσε μόλις 6,1%.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης