Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο πατέρας του εξηγεί γιατί ο αθλητής «δεν χρειάστηκε το εμβόλιο»

Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε και ο πατέρας του παίρνει θέση!

Τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της Covid – 19 σχολίασε ο πατέρας του, Απόστολος τονίζοντας πως οι αθλητές έχουν δυνατό ανοσοποιητικό για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση.

Παράλληλα, απέφυγε να απαντήσει για το κατά πόσο είναι αναγκαία τα εμβόλια δηλώνοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην Πολιτεία. «Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει. Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και ANTIGEN TESTS όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι όταν χρειάζεται».

«Ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται αν ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους» προσέθεσε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.