Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Σταμάτη Μαλέλη – Παραμένει στην εντατική

Μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών - Η κόρη του Δέσποινα Μαλέλη και η Λόλα Νταϊφά μιλούν στο zappΙΤ

Ο Σταμάτης Μαλέλης, παραμένει από χθες στην εντατική σε καταστολή μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη νωρίς το πρωί. Πριν από λίγη ώρα ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ύστερα από σύσταση των γιατρών.

Το zappIT επικοινώνησε με την κόρη του Στάματη Μαλέλη, Δέσποινα, η οποία ανέφερε: »Ο πυρετός ήταν η αιτία για να τον μεταφέρουμε, επειδή παρουσίασε αναπνευστικό πρόβλημα. Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Οι γιατροί μας είπαν ότι 48 ώρες μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο θα γνωρίζουν πως θα εξελιχθεί η υγεία του». Συγκινημένη η Δέσποινα Μαλέλη, λέει: «Είμαι στο πλευρό του μαζί με τη μαμά μου και περιμένουμε με αγωνία».

Όπως δήλωσε στο zappIT η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Star, Λόλα Νταϊφά «Ο Σταμάτης Μαλέλης παραμένει σε καταστολή στην εντατική. Η μεταφορά του στο Ιατρικό Κέντρο έγινε λόγω καλύτερων συνθηκών που επικρατούν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν γνωρίζουν κάτι περισσότερο, καθώς περιμένουν να συνέλθει πρώτα, αφού βγει από την καταστολή». 

Όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις εμφράγματος τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι καθοριστικά. Ο Σταμάτης Μαλέλης είχε πιεστεί πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό και με τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!

Διαβάστε ακόμα

Σταμάτης Μαλέλης: «Το lifestyle στο δελτίο του Star θα πεθάνει»

Μαλέλης: Η εξομολόγηση του στην Τατιάνα: “Πάθαινα κρίσεις πανικού και είχα τάσεις αυτοκτονίας”

Μαλέλης προς Μεσημεριανή Μελέτη: «Δεν θέλω να ξαναδώ lifestyle τη Χρυσή Αυγή! Αυτά είναι κομμένα, δε θα ξαναγίνουν»