Μαλέλης προς Μεσημεριανή Μελέτη: «Δεν θέλω να ξαναδώ lifestyle τη Χρυσή Αυγή! Αυτά είναι κομμένα, δε θα ξαναγίνουν»

Η επίπληξη του Σταμάτη Μαλέλη στη Μεσημεριανή Μελέτη για τη συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη.

Σε συνέντευξή του στον Βήμα fm, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην τηλεόραση, αλλά και στο lifestyle ύφος του Star. 

«Οι εκπομπές θα παραμείνουν περίπου με αυτό το ύφος. Ίσως βέβαια να βοηθήσουν και σε μία προσπάθεια που κάνουμε κι εμείς κι άλλα κανάλια και σταθμοί, να λειτουργήσουν ως κοινωνία αλληλεγγύης. Εμείς δηλαδή για παράδειγμα δώσαμε 1.000 με 1.500 θέσεις για δωρεάν διακοπές στους νέους. Αυτό πέρασε από όλες τις εκπομπές. Δηλαδή η γραμμή είναι ότι θα παραμείνει lifestyle η Μελέτη, θα έχει τα θέματα που είχε αλλά θα παρουσιάζει κι ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, στην προσπάθεια να βοηθήσει έναν νέο που έχει πρόβλημα, στο βαθμό που η τηλεόραση μπορεί να το κάνει.», είπε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο διευθυντής ειδήσεων του STAR μίλησε και για το λάθος που έγινε στην εκπομπή: «Βεβαίως έκανε κι ένα λάθος, για το οποίο τους επέπληξα πολύ αυστηρά, και θέλω να τα μαθαίνει αυτά ο κόσμος, έκαναν lifestyle την Χρυσή Αυγή. Δε θέλω να ξαναδώ lifestyle την Χρυσή Αυγή. Αυτά είναι κομμένα, δε θα ξαναγίνουν. Εξηγώ και παίρνω εγώ την ευθύνη, κάναμε λάθος, δε θα ξαναγίνει».

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελεονώρα έκανε τατουάζ στον αέρα της εκπομπής!

Το καυστικό σχόλιο του Φώτη και της Μαρίας για την Ελεονώρα

Η πρεμιέρα της ανανεωμένης Μεσημεριανής Μελέτης