Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η χαώδης διαφορά του δυναμικού κοινού

Πόση απόσταση χωρίζει τις δύο παρουσιάστριες;

Αυτές τις διαφορές μεταξύ δύο ζωντανών προγραμμάτων η αλήθεια είναι ότι δεν τις συναντάς συχνά. Το πρωί τις Τετάρτης ήταν μία από αυτές τις φορές που το …χάος χώρισε δύο αντίπαλες εκπομπές. Το Happy Day και τα Καλημερούδια έπαιξαν… στα άκρα λίγο μετά τις 10 το πρωί. Και τι εννοούμε…

Στο δυναμικό κοινό, που ρίχνουν το βάρος τους τα εμπορικά τμήματα των καναλιών, η απόσταση που μεσολάβησε ανάμεσα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ντορέττα Παπαδημητρίου άγγιξε τις 25,4 μονάδες! Για μισή ώρα τις δύο γυναίκες χώρισε η …άβυσσος. Προερχόμενη από ένα 43,4% που σημείωσε στην ώρα 09:00 – 10:00, η Σταματίνα κατάφερε να κρατήσει μαζί της το 31% του τηλεοπτικού κοινού την ώρα που ξεκίνησαν  τα δύο πρωινά σε Mega και ΑΝΤ1. Στην αντίπερα όχθη, η Ντορέττα παρέλαβε μόλις 4,1% από το δίδυμο Καμπουράκη – Οικονομέα το οποίο έγινε στην ώρα της 5,6%!

Μετά τις 10:30, βέβαια, τα Καλημερούδια πήραν τα πάνω τους και πέρασαν μπροστά, καθώς το Happy Day κατεβάζει σταδιακά αυλαία. Η τεράστια διαφορά, όμως, που προηγείται δεν είναι κάτι που περνά απαρατήρητο. Μάλιστα, στο πρώτο μισάωρο προβολής του μένει πίσω από το Happy Day και το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης εδώ…