Στα ύψη η τηλεθέαση του Πρωινό – Δύσκολα τα πράγματα για τα Καλημερούδια

Ιστορικό χαμηλό για το δυναμικό κοινό στο lead in που παίρνουν τα Καλημερούδια - Σφυροκόπημα από τo Happy Day στο διάστημα 10:00 - 11:00

Με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να σκαρφαλώνουν στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική εβδομάδα. Η πρωινή παρέα του Mega, από την άλλη, έδωσε καθημερινά τη μάχη της με χαμόγελο και αλλαγές στη δομή της εκπομπής, ωστόσο, τα πράγματα για την Ντορέττα Παπαδημητρίου φαίνονται πιο δύσκολα από όσο θα περίμενε κανείς.

Το πρωί της Παρασκευής, το Πρωινό σημείωσε 29,8% στο γενικό σύνολο και άφησε για τα Καλημερούδια το 15,5% των τηλεθεατών. Στο δυναμικό κοινό η μεταξύ τους απόσταση μεγάλωσε περισσότερο. Ο Γιώργος και η Φαίη στο 29,5% και η Ντορέττα στο 12,8%…

Αυτό που είναι εντυπωσιακά χαμηλά, είναι το ποσοστό που παραλαμβάνει στο δυναμικό η ψυχαγωγική εκπομπή του Mega από το πρωινό δίδυμο Καμπουράκη – Οικονομέα. Στο δίωρο 08:00 – 10:00, το «Κοινωνία ώρα Mega» κινήθηκε μόλις στο 5% το οποίο έγινε 4,7% στο πρώτο μισάωρο της Ντορέττας. Στην πορεία, τα Καλημερούδια κατάφεραν να φτάσουν έως το 18,7%.

Στο μεταξύ, απτόητος συνεχίζει o Alpha το «ροκάνισμα» της τηλεθέασης σε Mega και ΑΝΤ1. Το Happy Day συγκρατεί τους τηλεθεατές του την ώρα που βγαίνουν οι ανταγωνιστές του στον αέρα και μάλιστα καταφέρνει να περνά και πάνω από αυτούς. 

Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της μάχης…

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης εδώ

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων