Στα ύψη η τηλεθέαση της Καραβάτου και την Κυριακή

Αγεφύρωτη η διαφορά με την εκπομπή της Σπυροπούλου

Οι δύο πρώην συνεργάτιδες βρίσκονται φέτος απέναντι σε έναν αγώνα που στο τέλος θα έχει μόνο έναν νικητή και έναν χαμένο. Κι ενώ τα σαββατοκύριακα κυλούν, φαίνεται πως οι τηλεθεατές έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους και εκδηλώνουν την προτίμησή τους σε μια συγκεκριμένη εκπομπή.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να παραμείνουν στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen και από τη δεύτερη μέρα που βγήκαν στον αέρα μέχρι σήμερα δεν έχουν δείξει καμία διάθεση να παραχωρήσουν την πρωτιά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Χθες, Κυριακή, η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» σημείωσε μέσο όρο στο σύνολο 17,4%, φτάνοντας σε μισάωρο μέχρι και το 22,3%. Το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» περιορίστηκε στο 10,5% με μεγαλύτερη επίδοση αυτή του 11,7%. 

Στο δυναμικό κοινό, η Κατερίνα Καραβάτου διατήρησε απόσταση ασφαλείας με ποσοστό 16,6%, αφήνοντας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το 10,7% των τηλεθεατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπομπές του ΣΚΑΪ «7 ημέρες Ελλάδα» και «Σαββατοκύριακο με δράση» συγκέντρωσαν αντίστοιχα 15,5% και 11,5%.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης