Σωτηρακόπουλος: Γιατί έφυγα από το MEGA

"Δεν υπήρχε αντικείμενο εργασίας για μένα στο MEGA, πλέον".

Μετά από 23 χρόνια ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος πήρε «διαζύγιο» από το MEGA και βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη στο αθλητικό κανάλι της NOVA. Ο ίδιος μιλάει στην Espresso και εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση…

«Η συνεργασία μου με το MEGA λύθηκε σε φιλικό κλίμα. Δεν υπήρχε καμία διαφωνία ή δυσαρέσκεια. Ο λόγος που έφυγα δεν ήταν οι περικοπές, αφού στις δύο προηγούμενες διατήρησα τη θέση μου, αλλά επειδή δεν υπήρχε αντικείμενο ασχολίας για μένα πλέον αφού το αθλητικό ρεπορτάζ περιορίστηκε. Δεν έφυγα παρεξηγημένος. Ότι μου χρωστάει το κανάλι, του χρωστάω. Έζησα 23 ολόκληρα χρόνια εκεί και οφείλω αρκετά. Η δική μου αποχώρηση ήταν κάτι που έπρεπε να συμβεί, καθώς το MEGA δεν θα μεταδώσει Champion League. Μάλιστα, όταν συζήτησα με τους ιθύνοντες του καναλιού, συμφώνησα απόλυτα ότι έπρεπε να αποχωρήσω…», διευκρινίζει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλο.

Ο αθλητικογράφος θα συνεχίσει με άλλο εργασιακό καθεστώς να περιγράφει τους αγώνες της Εθνικής Ποδοσφαίρου και να μετέχει ως σχολιαστής κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμα:

Η νέα τηλεοπτική στέγη του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Νέα ηχηρή αποχώρηση από το MEGA

Συγκινητικές στιγμές στο MEGA! Mε δάκρυα ο αποχαιρετισμός των «24»-Ποιοί αποχώρησαν

ΔΕΙΤΕ την τελευταία εμφάνιση της Μαρίας Καρχιλάκη στο MEGA! Τι είχε πει στο ZAPPIT

Αποχωρήσεις κορυφαίων δημοσιογράφων από το MEGA