Η νέα τηλεοπτική στέγη του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Σε ποιο κανάλι θα τον δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

O Χρήστος Σωτηρακόπουλος ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση  το 1981 στην ΕΡΤ, ενώ το 1990 μετακινήθηκε στο Mega και από το 2003 συνεργάζεται και με το Novasport (πρώην Supersport), παράλληλα με το Mega.

Ο δημοσιογράφος από τη νέα τηλεοπτική σεζόν σύμφωνα με το ΤV ΖΑΠΙΝΓΚ έντασσεται στο δυναμικό της NOVA. Η γνώριμη φωνή του σπίκερ, θα μας μεταφέρει με τον μοναδικό του τρόπο στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης, περιγράφοντας τους σημαντικότερους αγώνες του Champions League και Europa League.

Η φετινή χρονιά, άλλωστε, έχει και ελληνικό χρώμα στο Champions League, καθώς οι Τρίτες θα έχουν πλέον και ελληνικό ενδιαφέρον για τους συνδρομητές της Nova με τους αγώνες του πρωταθλητή Ολυμπιακού στους Ομίλους.

Ενδεχόμενη πρόκριση και του Παναθηναϊκού στη φάση των Ομίλων, θα δώσει στους συνδρομητές της Nova τη δυνατότητα να παρακολουθούν κάθε Τρίτη μια ελληνική ομάδα να αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Ελληνικό ενδιαφέρον βέβαια θα συνεχίσουν να έχουν και οι Πέμπτες με τις μάχες των εκπροσώπων μας στο Europa League, με κορυφαίες μεταδόσεις σε ποιότητα εικόνας και ήχου από τα δύο πλέον αθλητικά High Definition κανάλια της Nova.

Διαβάστε ακόμη:

Νέα ηχηρή αποχώρηση από το MEGA

Συγκινητικές στιγμές στο MEGA! Mε δάκρυα ο αποχαιρετισμός των «24”-Ποιοί αποχώρησαν

ΔΕΙΤΕ την τελευταία εμφάνιση της Μαρίας Καρχιλάκη στο MEGA! Τι είχε πει στο ZAPPIT

Αποχωρήσεις κορυφαίων δημοσιογράφων από το MEGA